Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Segmentna vrata Raynor Civic

Civic segmentna garažna vrata od punog drveta

 

Američka segmentna vrata RAYNOR CIVIC       Segmentna vrata RAYNOR sa pešačkim vratima izrađena od punog drveta

Segmentna garažna vrata proizvedena Američka Raynor od punog drveta u mikrorebrastom dezenu.

Paneli su debljine 45mm od punog drveta Okume, po osnovnoj ceni bez površinske zaštite. Visina panela je jednaka a zavise od visine otvora. Preporučuje se za porodične kuće i manje stambene zgrade. Vođice se proizvode u šest varijanti, sa torzionim oprugama predviđenim za 15.000 otvaranja min. u osnovnoj ceni, sa sve četiri strane gumena zaptivka EPDM. Raspolaže sa CE sertifikatom. Prema propisima Evropske Unije, a po osnovnoj ceni ugrađene su zaštite u slučaju loma opruge, od uklještenja prstiju, od dodira sa strane.

Minimalna mera po porudžbini: 2000 x 1800mm
Maksimalna mera po porudžbini: 5000 x 3000mm

Mogu se poručivati sa pešačkim vratima do maks. širine 3500mm

Širina pešačkih vrata 800mm