Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Segmentna vrata Pegaso Doga

Segmentna vrata Pegaso Doga sa aluminijumskim okvirom i aluminijumskom oplatom

    

Segmentna vrata sa aluminijumskim okvirom i aluminijumskom oplatom u izvedbi sa vertikalnim rebrima.

Paneli su sastavljen od aluminijumskog okvira i aluminijumske oplate:
  • Eloxirani aluminijum
  • C21 sivo-bela C17 tamno braon
  • RAL6005 zelena
  • RAL6009 tamno
Ispuna je od aluminijumske ploče 12mm debljine, mogu se poručivati u sledećim bojama:
  • Eloxirani aluminijum
  • C21 sivo-bela
  • C17 tamno braon RAL6005 zelena
  • RAL6009 tamno zelena
  • bilo koja RAL nijansa
Visina panela je ista u zavisnosti od visine otvora. Preporučuju se za porodične kuće i za manje stambene zgrade. Vođice se proizvode u sedam varijanti, sa torzionim oprugama predviđenim za 15.000 otvaranja min. u osnovnoj ceni, sa sve četiri strane gumena zaptivka EPDM. Raspolaže sa CE sertifikatom. Prema propisima Evropske Unije, a po osnovnoj ceni ugrađene su zaštite u slučaju loma opruge, od uklještenja prstiju, od dodira sa strane.

Minimalna mera po porudžbini: 2000 x 1800mm
Maksimalna mera po porudžbini: 5000x3000mm

Pešačka vrata se ne mogu poručivati.