Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Segmentna vrata Pegaso Civic

Segmentna vrata Pegaso Civic sa aluminijumskim okvirom i drvenom oplatom

    

Segmentna vrata sa aluminijumskim okvirom i drvenom oplatom izvedeno sa dubokim rebrima. U osnovnoj ceni sastavljena su od aluminijumskog profila eloxirano u sivo ili boju šampanjca, odnosno plastificirana u crnoj boji. Ispune su od drveta od 12mm, po osnovnoj ceni boja oraha u 25 različitih izvedbi. Visina panela zavisi od visine otvora. Preporučuju se za porodične kuće i za manje stambene zgrade. Vođice se proizvode u sedam varijanti, sa torzionim oprugama predviđenim za 15.000 otvaranja min. u osnovnoj ceni, sa sve četiri strane gumena zaptivka EPDM. Raspolaže sa CE sertifikatom. Prema propisima Evropske Unije, a po osnovnoj ceni ugrađene su zaštite u slučaju loma opruge, od uklještenja prstiju, od dodira sa strane.

Minimalna mera po porudžbini: 2000 x 1800mm

Maksimalna mera po porudžbini: 5000 x3000mm

Mogu se ugraditi pešačka vrata