Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

DRVENA SEGMENTNA VRATA

Segmentna vrata Pegaso Gara sa aluminijumskim okvirom i drvenom oplatom

drvena garažna vrata sa aluminijumskim ramom

Segmentna vrata sa aluminijumskim okvirom i drvenom oplatom izvedeno sa mikro rebrima. U      osnovnoj ceni sastavljena su od aluminijumskog eloxiranog profila u sivoj, crnoj ili boji šampanjca, odnosno plastificiranoj izvedbi. Ispune su od drveta 12mm debljine, po osnovnoj ceni boja oraha u 25 različitih izvedbi. Drvena segmentna vrata raspolažu sa CE sertifikatom.


Segmentna vrata Pegaso Civic sa aluminijumskim okvirom i drvenom oplatom

U osnovnoj ceni sastavljena su od aluminijumskog profila eloxirano u sivo ili boju šampanjca, odnosno plastificirana u crnoj boji. Ispune su od drveta od 12mm, po osnovnoj ceni boja oraha u 25 različitih izvedbi. Visina panela zavisi od visine otvora. Preporučuju se za porodične kuće i za manje stambene zgrade.

 

 

 

 

Segmentna vrata Pegaso Polis sa aluminijumskim okvirom i drvenom oplatom

Ispune su od drveta od 12mm, po osnovnoj ceni boja oraha u 25 različitih izvedbi. Visina panela zavisi od visine otvora. Preporučuju se za porodične kuće i za manje stambene zgrade. Vođice se proizvode u sedam varijanti, sa torzionim oprugama predviđenim za 15.000 otvaranja min. u osnovnoj ceni, sa sve četiri strane gumena zaptivka EPDM.

 

 

 

Segmentna vrata Pegaso specijalni dizajn sa aluminijumskim okvirom i drvenom oplatom

Segmentna vrata sa aluminijumskim okvirom i drvenom oplatom u unikatnoj izvedbi. U osnovnoj ceni sastavljena su od aluminijumskog profila eloxirano u sivo ili boju šampanjca, odnosno plastificirana u crnoj boji. Ispune su od drveta od 12mm, po osnovnoj ceni boja oraha u 25 različitih izvedbi.

 

 

 

 

Segmentna vrata Pegaso Doga sa aluminijumskim okvirom i aluminijumskom oplatom

Segmentna vrata sa aluminijumskim okvirom i aluminijumskom oplatom u izvedbi sa vertikalnim rebrima. Paneli su sastavljen od aluminijumskog okvira i aluminijumske oplate. Ispuna je od aluminijumske ploče 12mm debljine. Minimalna mera po porudžbini: 2000 x 1800mm, Maksimalna mera po porudžbini: 5000x3000mm