Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

SLIKE PROIZVODA

KLING Novi Sad Subotička 10 - FACEBOOK stranica


KLIKNITE NA TEXT ILI SLIKU ZA PRELAZAK NA FACEBOOK KLING.RS

 

    

Slike garažnih vrata ugradjenih sirom srbije možete pratiti na KLING.RS facebook stranici. Slike sa terena , slike motora za kapije.
Came motori za kapije slike koje govore o kvalitetu garažnih vrata KLING i Came automatikom, uređajima, motorima koji pokreću kapiju preko daljinskog upravljača. Takođe se garažna vrata i motori za kapije otvarati daljinskim upravljačem. Pogledajte slike KLING segmentnih vrata i uverite se u kvalitet proizvoda. Slike sa terena su slikane uživo na licu mesta prilikom montaže i ugradnje garažnih segmentnih vrata motora za klizne i krilne kapije. Slike industrijska segmentna garažna vrata sa terena možete pregledati u galeriji slika KLING doo Facebook stranici, industrijka oprema  Slike najlepših garažnih vrata na svetu srbiji. Stranica sa slikama lepih segmentnih garažnih vrata na jednom mestu. Slike svega žto smo radili,

Garažna vrata KLING industrijska oprema  vrata

Segmentna vrata KLING industrijska vrata

Motori za kapije CAME i za garažna vrata KLING

Industrijska vrata KLING sa MFZ trofaznim osovinskim motorima kvalitetnim i pouzdanim

Motor za kapije KLING doo Novi Sad Subotička 10 segmentna garažna vrata