Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Motori za krilne kapije CAME

AMICO Motor za kapije CAME jagodina

MOTOR ZA KRILNE KAPIJE

Motor za pokretanje krilnih kapija novog izgleda sličan motorima Ati. Mogu se primeniti kod porodičnih kuća, stambenih zgrada i industrijskih objekata. Novi sistem sa naponom od 24 V pogdan je za stambene zgrade sa kapijama srednje veličine. AMICO set se upotrebljava do 1,8 m širine krila i isporučuju se sa raznim dodatcima.

ATI Motori za kapije CAME novi sad

Motor za kapije CAME ATi

MOTOR ZA KRILNE KAPIJE

Motor koji se dobro pokazao u eksploataciji sa čvrstom konstrukcijom I estetskim izgledom. Može se primeniti kod porodičnih kuća, stambenih zgrada i industrijskih objekata. Sa velikim učinkom, potpuno zaštićen od prašine, lako se montiraju i ne zahtevaju prepravke na kapiji. Ugao otvaranja je 120° kod tipa A3000, a 130° kod tipa A5000.Ovi motori su ireverzibilni (samozaključavanje), a u slučaju nestanka stuje koristi se deblokada koja se nalazi na gornjem delu ispod poklopca koji se otvara specijalnim ključem. Preko 2,5 m širine krila preporučuje se ugradnja električne brave LOCK81 i LOCK82. Može se primeniti i spoljna deblokada H3000.

KRONO Motori za kapije CAME beograd

 

 

MOTOR ZA KRILNE KAPIJE jagodina

Motor za pokretanje krilnih kapija sa čvrstom konstrukcijom tihim radom i estetskim izgledom. Preporučuju se za porodične kuće. Isporučuju se u dve izvedbe: za širine krila od 3m i 5m. Postoji ireverzibilna (sa samozaključavanjem) i reverzibilna (bez samozaključavanja) verzija. Ugao otvaranje kod krono motora je maks. 120°. Kod ireverzibilne verzije u slučaju nestanka stuje postoji deblokada sa ključem sa unutrašnje strane. Spoljna deblokada se ne primenjuje.

FAST Motori za kapije CAME cacak

            

MOTOR ZA KRILNE KAPIJE SA ZGLOBNOM POLUGOM

Motor sa zglobnom polugom za krilne kapije sa stubovima većih dimenzija. Može se primeniti kod porodičnih kuća, stambenih zgrada i industrijskih objekata.Idealni su za motorizovanje krilnih kapija sa stubovima izrađenim od cigle ili betona na kojima su krila postavljena po sredini. U specifičnim slučajevima mogu se poručiti sa ravnom polugom (F7002). Pogodan je za širine krila do 2,3m i do 200Kg težine. Ugao otvaranja ovih motora je 110°. Kod ireverzibilne verzije (samozaključavanje) postoji deblokada sa unutrašnje strane, koja se aktivira sa specijalnim ključem, u slučaju nestanka struje. Može se primeniti i spoljna deblokada H3000.

FERNI Motori za kapije CAME beograd

              

MOTOR ZA KRILNE KAPIJE SA ZLOBNOM POLUGOM

Motor sa zglobnom polugom za krilne kapije sa stubovima većih dimenzija. Može se primeniti kod porodičnih kuća, stambenih zgrada i industrijskih objekata. Idealni su za motorizovanje krilnih kapija sa stubovima izrađenim od cigle ili betona na kojima su krila postavljena po sredini. U specifičnim slučajevima mogu se poručiti sa ravnom polugom (F1001). Pogodan je za širine krila do 4m i do 400Kg težine. Ugao otvaranja ovih motora je 90°. Kod ireverzibilne verzije (samozaključavanje) postoji deblokada sa unutrašnje strane, koja se aktivira sa specijalnim ključem, u slučaju nestanka struje. Preko 2,5 m širine krila preporučuje se primena električne brave LOCK81 ILI LOCK82. Može se primeniti i spoljna deblokada H3000.

FLEX Motori za kapije CAME novi sad

                             

MOTOR ZA KRILNE KAPIJE SA ZLOBNOM POLUGOM

Primenjuju se kod pešačkih vrata manjih dimenzija i manje težine do maks. 1,6m širine krila. Preporučuje se isključivo za porodične kuće. Reverzibilni (bez samozaključavanja) motor 24V, malih dimenzija, pogodan za ugradnju na uzane stubove. Širina motora je 80mm. Maksimalan ugao otvaranja je 90°, preporučuje se upotreba električne brave. Nema mogućnosti za spoljnu deblokadu.

FROGJ Motori za kapije CAME srbija

MOTOR ZA KRILNE KAPIJE SA POSTAVLJNJEM ISPOD POVRŠINE PODLOGE

Novi motor od 24V u veoma niskoj izvedbi (svega 8,5 cm). Može se primeniti kod porodičnih kuća i stambenih zgrada. Postavljanjem ispod površine podloge ovi motori su idealno rešenje za kovane kapije tako što im ne narušavao izgled. Maksimalan ugao otvaranja ovih motora je 110°. U slučaju nestanka struje kod ireverzibilne verzije (samozaključavanje) postoji deblokada sa unutrašnje i spoljašnje strane. Odgovarajućim odabirom upravljanja može se kombinovati i sa akumulatorom. Moguća primena i u idustrijskim uslovima.