Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Potapajući stubovi

Elektro-pneumatski stubovi za ograničavanje saobraćaja

Elektro-pneumatski ili hidraulični stubovi za oganičavanje saobraćaja sa spuštanjem u zemlju za propuštanje ili zaustavljanje vozila na određenom prostoru.

 

                                                     

 

Kombinacija čvrstoće i estetske spoljašnosti. Preporučujemo ih za zaštitu šetališta, javnih površina, parkinga, aerodroma, ambasada itd.

LUXOR:
  • Isporučuje se u dve visine (600 i 800mm) i u tri veličine prečnika ( 200,270, i 320mm). Materijal stuba je HLE ugljenični čelik debljine 6mm. Materijal poklopca i glave je liveno gvožđe GSJ500. Materijal kućišta je pocinkovani lim 1,0mm debljine. Po osnovnoj ceni opremljene su sa 12kom LED dioda i davačem zvučnog signala smeštno u glavi. Po osnovnoj ceni može se poručiti u sivoj RAL7016 ili crvenoj RAL3002 boji. Uz doplatu u bilo kojoj boji RAL-ove skale.
Izbor dodataka:
  • Magnetni senzor za zaštitu od priklještenja u slučaju automatskog zatvaranja. Grejni element i regulator temperature. Ventil za odvod kondenzovane vode. Dodatna upravljačka elektronika. Kartica za pokretanje više stubova. Daljinsko upraljanje ili sistem za propuštnje.
Ostali tipovi:
  • ACROPOLE
  • ATHENA
  • CHATEAUNEUF
  • CYLINDER
  • VANDOME


Mehanički potapajući stubovi za ograničavanje saobraćaja

 Mehanički stubovi za oganičavanje saobraćaja za propuštanje ili zaustavljanje vozila na određenom prostoru.

 Kombinacija čvrstoće i estetske spoljašnosti. Preporučujemo ih za zaštitu šetališta, javnih površina, parkinga itd.

 


                                                     

 

Fiksni i mobilni potapajući stubovi

 Fiksni i mobilni stubovi su ukras javnih površina. Preporučuju se za zaštitu javnih površina. Veliki izbor tipova i dimenzija.

Preporučuju se za zaštitu javnih površina.


                              

 

Elektro-mehanički potapajući stubovi za ograničavanje saobraćaja

 Elektro-mehanički (sa motorom) stubovi za ograničavanje saobraćaja, koji se spuštaju u zemlju.

Idealni za obeležavanje pešačkih zona ili biciklističkih staza.

 

                                                     

 

Potapajući stubovi za napajanje

 

Stubovi za napajanje, koji se spuštaju u zemlju služe za snabdevanje električnom energijom javne površine, izložbene hale koncertne dvorane itd.

 

                                                     

 

Mogu se poručiti u jednostruknoj ili dvostruknoj izvedbi. Kombinuju se sa jedno- i trofaznom strujom, telefonskom linijom, vodom.