Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Automatski parking čuvar

UNIPARK automatski parking čuvar

Parking čuvar, kojim se jednostavno i udobno upravlja preko daljinskog upravljača, obezbeđuje Vam uvek slobodan parking.
 
                                                   

Postolje je od čelične ploče, a luk od čelične cevi. Motor je ugrađen u čeličnu cev koja spaja postolje sa lukom. Parking čuvar je prefarban uočljivom narandžastom bojom RAL2004. Može se pokretati preko daljinskog upravljača ili bilo kog davača signala. Dodatkom za priključenje akumulatora i akumulatorom može se pokretati i prilikom nestanka struje.
 
Izbor tipova:
  • UNIP: postolje sa motorom sa navojnim vretenom i blokadom 24V/20W
  • ARK1: luk manji 250*450mm
  • ARK2: luk veći 800*523mm
Izbor elektronskog upravljanja:
  • ZL22: komplet upravljanje u plastičnom kućištu sa transformatorom za pokretanje 1kom parkingčuvara.Sa karticom za proširenje jedan komplet može da pokreće 4kom parkingčuvara pojedinačno. LM22: krtica za proširenje upravljanja ZL22 ZLB22: panel za prihvat i punjenje akumulatora za upavljanje ZL22 (bez akumulatora)