Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Rampe sa lancem

CAT rampa sa lancem

Automatska rampa sa lancem CAT, sa zatezanjem lanca može zagraditi prostor širine maksimalno 16m. Idealna su rešenja za parkinge, javne površine, spomenike, auto salone itd. Izvedba sa motorom od 230V za normalnu upotrebu, a izvedba sa motorom od 24V za intenzivnu upotrebu. Pilon sa motorom sadrži i elektroniku za upravljanje, a suprotni pilon sadrži mehanizam za zatezanje lanca. U slučaju nestanka struje deblokira se ključem i pokreće ručno. U onovnoj verziji upravljanje može biti sa funkcijom automatskog zatvaranja. Može se priključiti daljinsko upravljanje, sistem za propuštanje, taster. Mogućnost primene sigurnosnih dodataka (trepćuće svetlo, fotoćelije, magnetni senzor)

 

                                                       

 

Isporučuje se sa dve vrste lanca:

  • sa okcima 9*38mm, za širinu otvora maksimalno 8m farbano u žutu boju RAL1028 sa okcima 5*18mm, za širinu otvora maksimalno 16m farbano u žutu boju RAL1028

Mogu se montirati i sa profilom za zaštitu lanca:

  • CAR2 zaštitni profil lanca u pocinkovanoj izvedbi za postojeću oplatu CAR4 zaštitni profil lanca u pocinkovanoj izvedbi u izvedbi za betoniranje