Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Konzolne rampe

GARD-8 konzolna rampa

Nova konzolna brzohodna rampa GARD8, sa novim izgledom, može zagraditi prostor maksimalno 7,6 m.
 
                                            

Idealna su rešenja za parkinge, zgrade za parkiranje, podzemnih garaža, auto salone, prolaze sa velikim prometom. Automatska konzolna rampa sa pocinkovanim čeličnim kućištem. Isporučuje se sa motorom od 24V na jednosmernu struju za intenzivnu upotrebu ( koeficijent rada 100%) ili sa motorom od 230V na naizmeničnu struju za redovnu upotrebu (koeficijent rada 30%). Bez upravljačke elektronike i opruge za uravnoteženje. Upravljačka elektronika se ugrađuje prema izboru. Opruga se mora pažljivo odabrati u zavisnosti od poručenih dodataka i dužine konzole. Vreme otvaranja je 8 sekundi. Mogu se poručivati u nerđajućoj izvedbi (AISI304).

Izbor elektronskog upravljanja
 • ZL38: Upravljanje za verziju od 24V
 • LB38: Priključni panel i punjač za akumulator, bez akumulatora
 • ZG6: Osnovno upravljanje za verziju od 230V
 • ZG5: Upravljanje za verziju od 230V ""Plus""
 • RSE: Panel za upravljanje funkcijama za upravljanje ZG5 (primenom ovog može se upravljati sa dve rampe posebno, ili u vezanoj funkciji).
Izbor konzole:
 • G02000: aluminijumska konzola bele boje od 2m
 • G04000: aluminijumska konzola bele boje od 4m
 • G06803: element za produženje i učvršćenje (za rampe G02000 i G04000 ), preko 6m dužine preporučuje se primena poketnog ili fiksnog potpornika na konzoli.
 

GARD-4 konzolna rampa

Nova konzolna brzohodna rampa GARD4, sa novim izgledom, može zagraditi prostor maksimalno 3,75 m.
 
                                                    

Idealna su rešenja za parkinge, zgrade za parkiranje, podzemnih garaža, auto salone, prolaze sa velikim prometom. Automatska konzolna rampa sa pocinkovanim čeličnim kućištem. Isporučuje se sa motorom od 24V na jednosmernu struju za intenzivnu upotrebu ( koeficijent rada 100%) ili sa motorom od 230V na naizmeničnu struju za redovnu upotrebu (koeficijent rada 30%). Bez upravljačke elektronike i opruge za uravnoteženje. Upravljačka elektronika se ugrađuje prema izboru. Opruga se mora pažljivo odabrati u zavisnosti od poručenih dodataka i dužine konzole. Vreme otvaranja je 6 sekundi. Mogu se poručivati u nerđajućoj izvedbi (AISI304).

Izbor elektronskog upravljanja
 • ZL38: Upravljanje za verziju od 24V
 • LB38: Priključni panel i punjač za akumulator, bez akumulatora
 • ZG6: Osnovno upravljanje za verziju od 230V
 • ZG5: Upravljanje za verziju od 230V ""Plus""
 • RSE: Panel za upravljanje funkcijama za upravljanje ZG5 (primenom ovog može se upravljati sa dve rampe posebno, ili u vezanoj funkciji).
Izbor konzole:
 • G03750: aluminijumska konzola bele boje s odbojnom gumom od dole
 • G03752: aluminijumska konzola bele boje bez odbojne gume ( (potreban dodatak G03753 nosač konzole)

G6000 konzolna rampa

G6000 je brzohodna konzolna rampa, konzolom se zagrađuje maksimalno 6,5m prostora.

                                                         

Idealno je rešenje za parkinge zgrade za parkiranje, podzemne garaže, auto salone, zagrađivanje ulaza sa velikim prometom. Automatska konzolna rampa sa kućištem od pocinkovanog čelika, farbano u narandžastu boju RAL 2004, sa motorom na jednosmernu struju od 24V za intenzivnu upotrebu (koeficijent rada 100%), sa ugrađenom elektronikom. Vreme otvaranja je 8 sekundi. Mogu se poručivati u nerđajućoj izvedbi (AISI304).

Izbor konzole:
 • G0601: aluminijumska konzola, bele boje, dimenzije 100*40*6850mm
 • G0602: aluminijumska konzola, bele boje, dimenzije prečnik 100*6850mm (potreban dodatak G0605 nosač konzole)
 

G4000 konzolna rampa

Konzolna brzohodna rampa G4000 pogodna za zagrađivanje prostora maksimalno do 4m.

                                                        

Idealna su rešenja za parkinge, zgrade za parkiranje, podzemnih garaža, auto salone, prolaze sa velikim prometom. Automatska konzolna rampa sa kućištem od pocinkovanog čelika, farbano u narandžastu boju RAL 2004, sa motorom na jednosmernu struju od 24V za intenzivnu upotrebu (koeficijent rada 100%), sa ugrađenom elektronikom. Vreme otvaranja je 6 sekundi. Mogu se poručivati u nerđajućoj izvedbi (AISI304).

Izbor konzole:
 • G0601: aluminijumska konzola, bele boje, 60*40*4200 dimenzijemm
 • G0602: aluminijumska konzola, bele boje, dimenzije prečnik 60*4200mm (potreban dodatak G0405 nosač konzole)
 

G2500 rampa sa konzolom

Rampa sa konzolom G 2500 je pogodna za pregrađivanje prolaza od 2,5 m.

                                                        

Preporučujemo za prolaze i puteve sa malim prometom. 
Automtska rampa sa konzolom sa čeličnim pocinkovanim kućištem, farbano u narandžastu boju RAL2004, sa motorom od 230V nije pogodan za intenzivnu upotrebu (koeficijent rada 50%) sa ugrađenom upravljačkom elektronikom. 
Vreme otvaranja rampe je 2 sec.

GARD-12 konzolna rampa

Najveća rampa u CAME-ovoj projizvodnji pogodna za zagrađivanje do širine prolaza 12m maksimalno.

                                                        

Automatska konzolna rampa sa kućištem od pocinkovanog čelika, sa ugrađenom elektronikom za upravljanje, 2kom motora DC od 24V (koeficijent rada 50%), sa konzolom iz dva dela. Vreme otvaranja je 10 sekundi.

Tehnički podaci:
 • Napon napajanja: 230V (AC-50Hz)
 • Jačina struje: 15A
 • Snaga: max. 300W
 • Koeficijent rada: 50%
 • Maksimalni obrtni moment: 600Nm
 • Vreme otvaranja: 10 sec
 • Zaštita: IP54
Izbor dodataka:
 • G0121: 1kom 120*6200mm i 1kom 100*6000mm aluminijumske konzole u beloj boji sa elementom za spajanje i 1kom oslonac konzole, panel za priključivanje i punjenje akumulatora LB38 bez akumulatora.