Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Trakaste PVC zavese

Trakaste zavese - industrijske trakaste PVC zavese

Trakaste zavese od PVC materijala štede energiju, mogu smanjiti gubitak toplote i do 40%.

U grejanim prostorijama ne dozoljava rashlađivanje, a u hlađenim zagrevanje.

Pruža zaštitu protiv promaje, prašine, insekata i ptica.

Izrađuje se od providnog mekanog trakastog PVC materijala sa zaobljenim ivicama čime se obezbeđuje sigurnost od ozleđivanja prilikom prolaza.

Laka prolaznost pešaka, sa kolicima ili ručnim viljuškarem.

Primena im je široka od malih otvora, rashladnih pultova do industriske upotrebe čak i u kliznoj varijanti do maksimalne visine od 4500mm.

Mogu se primeniti i za razdvajanje prostorije.

U manjim dimenzijama vešanje je sa plastičnim a kod većih sa kukama od nerđajućeg materijala.

Lako se montijaju i održavaju.

U osnovnoj izvedbi mogu se koristiti u temperaturnim uslovima od +50 °C do -15 °C.

Izrađuju se i u varijanti optornim na niske temperature od +15°C do -50°C.

SLIKE:

trakaste zavese pvc

trakasta zavesa  

 

  

Industrijske trakaste pvc zavese