Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Zaptivači vrata (brtve)

 

FIKSNI ZAPTIVAČI

FIKSNI ZAPTIVAČI 1000

U slučajevima kada su dimenzije teretnih vozila, koji se utovaraju, približno iste preporučujemo zaptivače serije 1000. Ovaj model pruža praktično pezvazdušni spoj između vozila I zgrade. Pogodna je I za prehrambenu industriju.

Fiksni zaptivači serije 500

Serija 500 je, uz nekoliko konstrukcijskih zahteva praktično univerzalna. 

Prednosti serije 500:

Mogućnost montaže na fiksni ili sklopivi okvir
Ugrađen oslonac za tovarni sanduk kamijona
Čelične ploče ili ojačan materijal obežbeđuje izdržljivost i dugotrajnost
Uočljive oznake olakšavaju pravilno postavljanje vozila
Više tipova okvira i materijala zavese omogućavaju ispunjenje svih zahteva

 

ZAPTIVAČI SA NADUVAVANJEM

Zaptivači serije 300

Zaptivači sa naduvavanjem su idealni za hladnjače I logističke centre. Gornji I bočni puferi praktično obezbeđuju hermetički spoj sa vozilom. Ovo rešenje je idealno za očuvanje temperature skladišnog prostora. 

Prednosti serije 300:

Primenjljiv u velikom rasponu dimenzija teretnih vozila 
Ostvaruje hermetički spoj
Obezbeđuje stalnu unutrašnju temperature
Primenjivi su I kod novih I kod starih zgrada
Visok kvalitet materijala od kojih su izrađeni