Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Utovarne i pretovarne rampe

PRETOVARNA / UTOVARNA RAMPA SA RUČNIM POKRETANJEM

 

Tip LA sa ručnim pokretanjem

Mehanička mini pretovarna rampa sa jednostavnim ručnim pokretanjem. Iako je malih dimenzija funkcionalnost i sigurnost je isti kao i kog većih tipova. Nosivost tipa LA je 6000 kg i pogodna je za upotrebu viljuškara.

 

PRETOVARNA / UTOVARNA RAMPA SA HIDRAULIČNIM POKRETANJEM

 

HW hidraulična pretovarna rampa u

Rampa sa izuzetno finim zatvaranjem i tihim radom. Serija HW je savremena verzija sa paralelogramskim mehanizmom. Konstrukcija obezbeđuje ne smetan utovar robe. 

S hidraulična pretovarna rampa u

pretovarna tovarna 

S izvedba sa svojom geometrijom omogućava skoro neprimetan prelaz između poda prostorije i tovarnog snduka kamijona. Ova serija je dobro opremljena i u osnovnoj izvedbi.

X hidraulična pretovarna rampa u

tovarna pretovarna tehnika

Rampa sa teleskopskim hidrauličnim nastavkom za prislanjanje pogodna za sve uslove ekplatacije. Vrlo je ekonomična, precizna i lako se prislanja na pod tovarnog sanduka kamijona. Posle utovara jednim pritiskom na taster (auto-return) rampa se vraća u početni položaj. Dobro su opremljeni i u osnovnoj izvedbi.