Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

DALJINSKI UPRAVLJAČI

Daljinski upravljači za kapije, garažna vrata, motore, rampe, itd.

CAME TOP daljinski upravljači sa fiksnim kodom - Daljinski upravljači sa fiksnim kodom TOP se primenjuje kod sistema koji zahtevaju visok stepen zaštite koda. Radna frekvencija ovih daljinskih upravljača je 433,9 MHz ili 315 MHz, a domet u idealnim uslovima je I preko 100m.

 


CAME TAM daljinski upravljač sa fiksnim kodom - Daljinski upravljač sa fiksnim kodom TAM se primenjuje kod sistema koji zahtevaju visok stepen zaštite koda. Radna frekvencija ovih daljinskih upravljača je 433,9 MHz ili 315 MHz, a domet u idealnim uslovima je I preko 100m.
Mogućnost primene kod sistema za kontrolu prolaza RBM84. U tom slučaju se može evidentirati i kontrolisati upotrebu daljinskog upravljača i ograničavati njegovu upotrebu.

ATOMO radio sistem sa promenjivim kodom

CAME radioprijemni sistem sa promenjivim kodom, sigurni i estetski projektovani daljinski upravljači.

Radioprijemnici i daljinski upravljači ATOMO se preporučuju na onim mestima gde je potrebna povećania sigurnost koda. Mogu se kombinovati sa RBM84 sistemom za regulisanje prolaza. Prilikom primene daljinci se mogu evidentirati, njihova upotreba ograničavati i evidentirati svi podaci.

 

Tehnički podaci daljinskih:
 • Broj varijacija koda: 4.294.967.896 Radna frekvencija: 433,9MHz Domet zavisi od uslova prostora primene, vremenskih prilika, a pri normalnim uslovima može da dostigne i 100m.
 • Raspon radne temperature: -20 o C + 70 o C
Izbor daljinaca:
 • AT01: jednokanalni (jedan taster) daljinac sa promenjivim kodom pogodan za privezak ključeva AT02: dvokanalni (dva tastera) daljinac sa promenjivim kodom, kodiranje pojedinih kanala posebno, pogodan za privezak ključeva AT04: četvorokanalni (četiri tastera) daljinac sa promenjivim kodom, kodiranje pojedinih kanala posebno, pogodan za privezak ključeva
Izbor radioprijemnika:
 • AF43SR: radioprijemna frekventna kartica sa memoriskom karticom, za upravljanja CAME za maximum 25kom daljinaca RE432RC: dvokanalni radioprijemnik u plastičnom kućištu (12-24 V/AC-DC) izvodom za antenu, bez antene, za antenu TA433N za maximum 25kom daljinaca RBE4RC: četvorokanalni multifunkciski radioprijemnik sadigitalnim displejem u plastičnom kućištu (12-24 V/AC-DC), sa 1kom AT04 master daljincem, prikljuučkom za frekventnu karticu AF43S (bez frekventne kartice), izvodom za antenu, bez antene, za antenu TA433N za maximum 500kom daljinaca
Izbor dodataka:
 • TA433N: podešena antena za radioprijemnik 433,9MHz, sa plastičnom konzolom RG58: antenski kabel
 • P3V: 2kom litijumske baterije tipa CRV2010 za nove daljinske upravljače CAME.

TAM daljinski upravljač sa fiksnim kodom

Sistem radio prijemnika sa fiksnim kodom CAME, sa velikim brojem varijacija koda.

Daljinski upravljač sa fiksnim kodom TAM se primenjuje kod sistema koji zahtevaju visok stepen zaštite koda.
Mogućnost primene kod sistema za kontrolu prolaza RBM84. U tom slučaju se može evidentirati i kontrolisati upotrebu daljinskog upravljača i ograničavati njegovu upotrebu.


Tehnički podaci daljinca:
 • Broj varijacija koda:16.777.216 Radna frekvencija: 433,9MHz Domet zavisi od uslova prostora primene, vremenskih prilika, a pri normalnim uslovima može da dostigne i 100m.
 • Raspon radne temperature: -20 o C + 70 o C
Izbor daljinaca:
 • TAM432SA: dvokanalni (dva tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje pojedinih kanala posebno, pogodan za privezak ključeva T432: dvokanalni (dva tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje pojedinih kanala posebno, pogodan za privezak ključeva
 • T434: četvorokanalni (četiri tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje pojedinih kanala posebno, pogodan za privezak ključeva
 • T438: četvorokanalni (četiri tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje pojedinih kanala posebno, pogodan za privezak ključeva
Izbor radioprijemnika:
 • AF43S: prijemna frekventna kartica za upravljanja CAME
 • AF43SM: prijemna frekventna kartica za upravljanja CAME sa memorijom EEPROM 128 promenjivog koda, sa memorija karticom
 • RE432: dvokanalni radioprijemnik u plastičnom kućištu (12-24V/AC-DC), sa antenskim priključkom za CAMEantene, bez antene.
 • RBE4N: četvorokanalni multifunkcijski radioprijemnik u plastičnom kućištu (12-24V/AC-DC) sa izvodom za frekventnu karticu (bez frekventne kartice) sa antenskim priključkom za CAMEantene, bez antene.
Izbor dodataka:
 • TA433N: podešena antena za radioprijemnik 433,9MHz, sa plastičnom konzolom RG58: antenski kabel P3V: 2kom litijum baterija tipa CR2010, za daljince CAME.

TFM daljinski sistem sa fiksnim kodom

TFM radio sistem sa fiksnim kodom
Radio sistem CAME sa fixnim kodom, sa velikim brojem varijacija koda.

TFM radioprijemnik i daljinski upravljač sa fixnim kodom, preporučuju se za sisteme koji zahtevaju visok stepen zaštite koda.Tehnički podaci daljiskih upravljača:
 • Broj varijacija koda: 16.777.216 Radna frekvencija: 30,900 MHz Domet zavisi od uslova prostora primene, vremenskih prilika, a pri normalnim uslovima može da dostigne i 100m. Raspon radne temperature: -20 o C + 70 o C
Izbor daljinaca:
 • T152: dvokanalni (dva tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje po kanalima posebno, pogodan za privezak ključeva T154: četvorokanalni (četiri tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje po kanalima posebno, pogodan za privezak ključeva T158: osmokanalni (četiri tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje po kanalima posebno, pogodan za privezak ključeva
Izbor radioprijemnika:
 • AF150: radioprijemna frekventna kartica za upravljanja CAME, maximalno za 25kom daljinskih upravljača RBE4N: četvorokanalni multifunkcijski radioprijemnik u plastičnom kućištu (12-24V/AC-DC), sa priključkom za frekventnu karticu AF (bet kartice), antenskim priključkom za CAME antene bez antene
Izbor dodataka:
 • TA309N: podešena antena za radioprijemnike 30,900MHz, sa plastičnom konzolom RG58: antenski kabal

TOP radiosistem sa fiksnim kodom

CAME radioprijemni sistem safixnim kodom, sa velikim brojem varijacija koda.

Daljinski upravljač sa fiksnim kodom TOP se primenjuje kod sistema koji zahtevaju visok stepen zaštite koda.Tehnički podaci daljiskog upravljača:
 • Broj varijacija koda: 1.024
 • Radna frekvencija: 433,9MHz ili 315 MHz
 • Domet zavisi od uslova prostora primene, vremenskih prilika, a pri normalnim uslovima može da dostigne i 100m.
 • Raspon radne temperature: -20 o C + 70 o C
Izbor daljinaca:
 • T432NA: dvokanalni (dva tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje posebno po kanalima, pogodan za privezak ključeva (433,9 Mhz)
 • T434NA: četvorokanalni (četiri tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje pojedinih kanala posebno, pogodan za privezak ključeva (433,9 Mhz)
 • T312NA: dvokanalni (dva tastera) daljinac sa fixnim kodom, pogodan za privezak ključeva (315 Mhz)
 • T434MA: četvorokanalni (četiri tastera) daljinac sa fixnim kodom, pogodan za privezak ključeva (315 Mhz)
Izbor radioprijemnika:
 • AF43S: prijemna frekventna kartica za upravljanja CAME (433,9MHZ)
 • AF43SM: prijemna frekventna kartica za upravljanja CAME sa memorijom EEPROM 128 promenjivog koda, sa memorija karticom (433,9MHZ)
 • AF315: prijemna frekventna kartica za upravljanja CAME (315 MHZ)
 • RE432: dvokanalni radioprijemnik u plastičnom kućištu (12-24V/AC-DC), sa antenskim priključkom, bez antene. (za antenu TA433N)
 • RBE4N: četvorokanalni multifunkcijski radioprijemnik u plastičnom kućištu (12-24V/AC-DC) sa izvodom za frekventnu karticu (bez frekventne kartice) sa antenskim priključkom za CAMEantene, bez antene.
Izbor dodataka:
 • TA433N: podešena antena za radioprijemnik 433,9MHz, sa plastičnom konzolom TA315N: podešena antena za radioprijemnik 315MHz, sa plastičnom konzolom RG58: antenski kabel P3V: 2kom litijum baterija tipa CR2010, za daljince CAME.

TOUCH radio sistem sa fixnim kodom

Radio sistem CAME sa fixnim kodom, sa velikim brojem varijacija koda.

TOUCH radioprijemnik i daljinski upravljač sa fixnim kodom, preporučuju se za sisteme koji zahtevaju visok stepen zaštite koda.Tehnički podaci:
 • Broj varijacija koda: 16.777.216 Radna frekvencija: 40,685 MHz Domet zavisi od uslova prostora primene, vremenskih prilika, a pri normalnim uslovima može da dostigne i 100m. Raspon radne temperature: -20 o C + 70 o C
Izbor daljinaca:
 • TCH4024: četvorokanalni (tri tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje po kanalima posebno, pogodan za privezak ključeva T158: osmokanalni (pet tastera) daljinac sa fixnim kodom, kodiranje po kanalima posebno, pogodan za privezak ključeva
Izbor radioprijemnika:
 • AF40: radioprijemna frekventna kartica za upravljanja CAME