Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Dodatni elementi

SIGURNOSNI ELEMENTI

Elementi za zaštitu ivice - Ako se prilikom zatvaranja kapija naiđe na prepreku (predmet ili osoba), ona se zaustavlja i krene nazad. Ovaj sistem zaštite se obezbeđuje mehanički ili preko fotoćelija. Mehanički sistem je od aluminijuma sa gumenim profilom i čeličnim užetom. Ako vrata naiđu na otpor, čelična sajla ugrađena u gumeni profil se zategne i preko prekidača daje signal.

Fotoćelije - Infracrvene fotoćelije za zaštitu mogu biti povezani sa vodovima ili u bežičnoj izvedbi.

Trepćuće svetlo - Trepćuće svetlo u žutoj boji služi za obraćanje pažnje korisnika i prolaznika kada je kapija u funkciji.

 

SIGNALNI UREĐAJI

Brave sa kodiranjem - Smeštene u metalno kućište sa brojčanim kodom pružaju veliku sigurnost i pouzdanost.

Prekidači sa bravom - Pouzdana izvedba sa cilindričnim uloškom sistema DIN, pokreće se ključem. Postoji izvedba na zid i za ukopavanje u zid.

 

DODACI ZA MONTAŽU

Deblokade, električne brave - Ovi dodaci obezbeđuju sigurnost i jednostavno otvaranje kapija prilikom nestanka struje.

Stubovi nosači za fotoćelije i signalizatore - Stubovi estetskog izgleda izrađeni od aluminijuma.

 

OSTALI DODACI

Automat za žetone - Automat za žetone pruža sigurnost i smanjenje troškova. Mogu se primeniti kod svih motorizovanih kapija i rampi. Postavljanje i rukovanje je jednostavno. Automat je postavljen u robusnoj čeličnoj kutiji sa čvrstim aluminijumskim nogarama. Ne zahteva održavanje a pražnjenje se vrši jednim pokretom. Postoje dve izvedbe: za žetone sa dva žljeba i žetone sa tri žljeba. Automat se ne može pokrenuti pomoću običnih kovanica.

Magnetni senzor - Dodatni element za zampe sa konzolom ili lancem za stubove za ograničavanje saobraćaja i sisteme za propuštanje pešaka.

Čitač magnetne kartice - Čitač magnetne kartice je dodatak sistema za propuštanje pešaka. Njegovom primenom se može ograničavati i evidentirati broj ulazaka i izlazaka.