Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Motori za industrijska vrata

MOTORI ZA SEGMENTNA INDUSTRIJSKA VRATA

C 100-CBY osovinski pogon sa lančastim prenosom - Motor 230 V sa lančastim pogonom za visine vrata do 6m. Sa sistemom za daljinsko upravljanje i sigurnosnim dodacima, obezbeđujemo automatski rad.

CBX direktni osovinski pogon- Postavljaju se na kraj osovine segmentnih vrata, a pogodni su i za automatizovanje kliznih i harmonika vrata. Mogu biti opremljeni mehaničkim i elektronskim prekidačem krajnjeg položaja. U osnovnoj izvedbi pogodni su za vrata visine do 5,5m a sa dodatkom lančastog prenosa do 8,5m. U slučaju nestanka struje odblokiraju se unutrašnjom ručnom deblokadom, i pokreće se ručno ili podizačem sa lancem. Postoji mogućnost i za postavljanje spoljne deblokade.

KLING direktni osovinski pogon - Motori za direktni pogon osovine pogodni i za intenzivnu upotrebu. Ovi trofazni motori se isporučuju od osnovne izvedbe do ekstra opremljenosti. Mogu se pokretati pomoću tastera ili automatski (daljinsko upravljanje), sa ugrađenom ili spoljnom elektronikom. U slučaju nestanka struje odblokiraju se unutrašnjom ručnom deblokadom, i pokreće se ručno ili podizačem sa lancem. Postoji mogućnost i za postavljanje spoljne deblokade.

 

MOTORI ZA HARMONIKA VRATA

CBX pogon za harmonik za vrata - Isporučuju se sa mehaničkim ili elektronskim prekidačem krajnjeg položaja. Sa elektronskim prekidačem krajnjeg položaja mogu pokretatai vrata širine maks. 5,5m a sa mehaničkim do maks. 11m. U slučaju nestanka struje odblokiraju se unutrašnjom ručnom deblokadom, i pokreće se ručno ili podizačem sa lancem. Postoji mogućnost i za postavljanje spoljne deblokade.

F4000 pogon za harmonika vrata - Elegantna i estetska izvedba. Prvenstveno su projektovani za harmonika vrata ali se mogu koristiti i za krilna vrata i u industrijskim uslovima. Aluminijmska poleđina omogućuje jednostavnu i brzu montažu na vrata ili okvir vrata. Pogodni su za vrata i sa levim i sa desnim otvaranjem kao i za spoljnu montažu. U izvedbi za 2 krila mogu se montrati do širine i težine krila maks. 1,5m/200Kg, a za jednokrilnu verziju do maks. 2m/300Kg.

 

MOTORI ZA ROLO VRATA

H motor za rolo vrata - Motori sa dobošom za rolo vrata ne zahtevaju prostor sa strane. Mogu se montirati na osovine prečnika 48 do 68mm. Prečnici doboša motora se kreću od 200 do 220mm. Opremljeni su mehanički prekidačem krajnjeg položaja, po izvedbi mogu biti ireverzibilni (sa samozaključavanjem) i reverzibilni (bez samozaključavanja).

MFZ osovinski motor za rolo vrata - Trofazni osovinski motori za industrijska rolo vrata, pogodni i za intenzivnu upotrebu.

 

MOTORI ZA KLIZNA INDUSTRIJSKA VRATA SA GORNJOM ŠINOM

CBX pogon za gornju šinu - Primenjuju se za automatizaciju kliznih vrata sa gornjom šinom. Isporučuju se sa mehaničkim ili elektronskim prekidačem krajnjeg položaja. Moguć veliki izbor dodatnih elemenata. Sa elektronskim prekidačem krajnjeg položaja mogu pokretatai vrata širine maks. 5,5m a sa mehaničkim do maks. 11m. U slučaju nestanka struje odblokiraju se unutrašnjom ručnom deblokadom, i pokreće se ručno ili podizačem sa lancem. Postoji mogućnost i za postavljanje spoljne deblokade.