Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Motori za garažna vrata

VER

 

 

  

 

MOTOR ZA SEGMENTA GARAŽNA VRATA

Motor sa estetski dizajniranim kućištem sa masivnom C šinom sa prenosom pomoću lanca ili zupčastog remena.

Komplet motor za pogon segmentnih i nagibnih vrata, sa funkcijom usporenja pri krajnjim položajima i automatskim zaključavanjem. 

Šina se isporučuje prema dužini u zavisnosti od visine vrata, sa lancem ili zupčastim remenom. Mogućnost okretanja motora u odnosu na šinu i po posebnoj porudžbini priljučni pogon na akumulator.

U slučaju nestanka stuje deblokiranje se vrši unutrašnjom deblokadom koja se nalazi na šini na poluzi za potezanje. Postoji mogućnost ugradnje spoljne deblokade u vrata.

Preporučujemo spoljne deblkade: K1702E, V121, H3000, CMS

TIPOVI:

V700: motor DC 24 V (850 N) sa ugrađenim upravljanjem, sijalicom i frekventnom karticom sa mehaničkim prekidačem krajnjih položaja i automatskim zatvaranjem, za vrat površine do 10m².

V900: motor DC 24 V (500 N) sa ugrađenim upravljanjem, sijalicom i frekventnom karticom sa mehaničkim prekidačem krajnjih položaja i automatskim zatvaranjem, za vrat površine do 13,5m².

V6000

 

 

  

 

MOTOR ZA SEGMENTA GARAŽNA VRATA

Poboljšano rešenje za garažna vrata.

V6000 motor na daljinsko upravljanje je namenjen automatizaciji svih vrsta garažnih vrata u stambenim oblastima: iznad svega, nagibna i segmentna vrata.

24 V DC elektronika pruža najbolje performanse za korisnika, uz maksimalnu vučnu silu od 500 N. Funkcionalnost za svaku vašu potrebu.

Oplemenjen i elegantan dizajn napravljen od vrhunskih materijala, kao što su polirani polikarbonat, ali ujedno i izuzetno pouzdana i dokazana tehnologija.

Različiti lanaci i pojasevi su na raspolaganju, omogućavaju uređaju da bude prilagođen svakom tipu vrata i zahtevima instalacije.

EMEGA

 

 

MOTOR ZA NAGIBNA GARAŽNA VRATA

Motor bez horizontalne šine (vertikalna šina sa kontra tegom) za automatizaciju nagibnih vrata.

Izvedba može biti sa jednim ili dva motora.

Izvedbu sa dva motora preporučujemo za vrata sa ugrađenim pešačkim vratima, ili za vrata velikih dimenzija i težina.

U slučaju nestanka stuje deblokiranje se vrši unutrašnjom deblokadom koja se nalazi na šini na poluzi za potezanje. Postoji mogućnost ugradnje spoljne deblokade u vrata.

Preporučujemo spoljne deblkade: H3000, CMS ili V121

TIPOVI:

E306: motor 230V/150W sa koeficijentom rada 50%, ireverzibilan, bez upravljanja i dodatnih poluga, do površine vrata maksimalno 9m2

E456: motor 230V/150W sa koeficijentom rada 50%, ireverzibilan, bez upravljanja i dodatnih poluga, do površine vrata maksimalno 14m2

E1024: moto: 24V/150W sa koeficijentom rada 100%, ireverzibilan, bez upravljanja i dodatnih poluga, do površine vrata maksimalno 14m2

VIPER

         

MOTOR ZA GARAŽNA NAGIBNA I SEGMENTNA VRATA

24V Motor sa senzorom obraja i šinom sa lancem sa minimalnom bukom za garažna segmentna i nagibna vrata.

Viper pogonski motor za garažna vrata sa senzorom za obrtaje od 24V idealan je za intenzivnu upotrebu, sa šinom sa lancem i deblokadom za otvaranje u slučaju nestanka struje.

Integrisana kontroln ploča sa podesivom snagom i osvetljenjem prilikom rada.

Sa usporavanjem pri krajnjim položajima i funkicijom automatskog zatvaranja, samo funkcija otvaranja (za stambene zgrade).

Mogućnost priključivanja svetla za upozorenje, akumulatora, i sigurnosnih fotoćelija. Možete podesiti "potrebno održavanje" funkciju, koja se aktivira posle ciklusa od 2000 otvaranja.

Opcija izbora funkcije na radio prijemniku za daljince sa fiksnim ili promenjivim kodom. U slučaju da se koriste daljinski upravljači sa promenjivim kodom frekventna kartica memoriše maksimalno 20 komada.

TIPOVI:

Viper 700: 24V-700N motor sa ugradjenim upravljanjem i svetlom, 1 komad SUB44R 433 MHz 4-kanalni daljinski upravljač sa promenjivim kodom, šina sa lancem za visinu vrata do 2700mm, površine 10m2.

Viper 1200: 24V 1200 motor sa ugradjenim upravljanjem i svetlom, 1 komad SUB44R 433 MHz 4-kanalni daljinski upravljač sa promenjivim kodom, šina sa lancem za visinu vrata do 2700mm, površine 16m2.