Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Industrijska vrata sa oprugom ( klateća vrata )

WINDOR FDA od polietilenske ploče - Proizvode se u jednokrilnoj ili dvokrilnoj izvedbi, za spoljnu i unutrašnju ugradnju sa nerđajućim okvirom i pločom od polietilena debljine 15mm. Polietilenske ploče imaju dobru zvučnu i termoizolaciju i zato se preporučuju uprehrambenoj industriji i laboratorijama. Laka prolaznost pešaka, sa kolicima ili ručnim viljuškarem. Zatvaraju se pomoću opruge ugrađene u okvir. Materijal okvira je nerđajući čelični lim (AISI304) gornja i donja okretišta su snabdeveni ležajem. Mogu se poručiti u pneumatskoj ili elektro-pneumatskoj izvedbi. Odgovaraju standardima Evropske unijei imaju sertifikat CE.

                                              

WINDOR sa PVC pločom - Proizvode se u jednokrilnoj ili dvokrilnoj izvedbi, za spoljnu i unutrašnju ugradnju. Laka prolaznost pešaka, sa kolicima ili ručnim viljuškarem. Zatvaraju se pomoću opruge ugrađene u okviru. Izrađuju se od PVC materijala 5mm,6mm i 7mm debljine u zavisnosti od dimenzije vrat, u providnoj ili mlečnoj varijanti. Materijal okvira je pocinkovani čelični lim, gornja i donja okretišta su snabdeveni ležajem. Uz doplatu mogu se poručiti sa okvirom od nerđajućeg materijala za prehrambnu industriju. Mogu se poručiti u pneumatskoj ili elektro-pneumatskoj izvedbi. Odgovaraju standardima Evropske unijei imaju sertifikat CE.

                                                

WINDOR sa pnumatskim mehanizmom - Vrata sa pneumatskim mehanizmom proizvode se u jednokrilnoj ili dvokrilnoj izvedbi za unutrašnju ugradnju. Zatvaraju se pomoću opruge ugrađene u okviru. Izrađuju se od PVC materijala 5mm,6mm i 7mm debljine u zavisnosti od dimenzije vrat, u providnoj ili mlečnoj varijanti. Materijal okvira je pocinkovani čelični lim, gornja i donja okretišta su snabdeveni ležajem. Uz doplatu mogu se poručiti sa okvirom od nerđajućeg materijala za prehrambnu industriju. Mogu se poručiti u pneumatskoj ili elektro-pneumatskoj izvedbi. Odgovaraju standardima Evropske unijei imaju sertifikat CE.