Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Brzohodna PVC vrata

KLASIČNA BRZOHODNA PVC VRATA:

PAL-150N i PAL-200N - Namotavaju se na osovinu i nalaze se u samonosećem čeličnom okviru. Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Oba tipa su uravnotežena oprugom. Pogodni su za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Maksimalno opterećenje vetra je 60 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa ukrućenjima od čeličnih cevi. Izrađuju se u 19 boja. Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija i red prozora od 750mm na vratima. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podignu automatski. Brzina otvaranja i zatvaranja je 0,7 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik, i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

       

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 6000mm, visina 5000mm.

PAT-100 N - Namotavaju se na osovinu i nalaze se u samonosećem čeličnom okviru. Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Maksimalno opterećenje vetra je 60 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa ukrućenjima od čeličnih cevi. Izrađuju se u 19 boja. Po osnovnoj ceni sadrže tandardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija i red prozora od 750mm na vratima. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podižu ručno. Brzina otvaranja i zatvaranja je 0,7 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik sa pneumatikom, u eksplozivno sigurne prostorije, sa nerđajućim čeličnim okvirom za prehrambenu industriju i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

 

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 4000mm, visina 5000mm.

PIC-50 N - Brzohodna vrata sa otvaranjem na preklapanje u samonosećem čeličnom okviru. Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Pogodni su za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Maksimalno opterećenje vetra je 50 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa ukrućenjima od čeličnih cevi. Izrađuju se u 19 boja. Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. Uz doplatu mogu se poručiti providni prozorski elementi. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podignu automatski. Brzina otvaranja i zatvaranja je 1,0 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik, i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

           

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 8000mm, visina 6000mm.

PIC-75 N - Brzohodna vrata sa otvaranjem na preklapanje u samonosećem čeličnom okviru. Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Pogodni su za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Maksimalno opterećenje vetra je 50 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa ukrućenjima od čeličnih cevi. Izrađuju se u 19 boja. Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. Uz doplatu mogu se poručiti providni prozorski elementi. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podignu automatski. Brzina otvaranja i zatvaranja je 1,0 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik, i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

 

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 6000mm, visina 5000mm.

STAR-250 N - Brzohodna vrata sa namotavanjem na osovinu u samonosećem čeličnom okviru. Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Pogodni su za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Maksimalno opterećenje vetra je 60 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa extrudiranim i eloxiranim aluminijumskim ukrućenjem. Izrađuju se u 19 boja. Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija i red prozora od 750mm na vratima. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podignu automatski. Brzina otvaranja i zatvaranja je 1,0 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik sa pneumatikom, u eksplozivno sigurne prostorije, sa nerđajućim čeličnim okvirom za prehrambenu industriju i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. I sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

     

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 4000mm, visina 5000mm.

STAR-250 N PLUS - Brzohodna vrata sa namotavanjem na osovinu sa potpuno providnom folijom u samonosećem čeličnom okviru. Sa čeličnom nerđajućom oplatom i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Pogodni su za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Maksimalno opterećenje vetra je 50 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa extrudiranim i eloxiranim aluminijumskim ukrućenjem . Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podignu automatski. Brzina otvaranja i zatvaranja je 1,0 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik, i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 3000mm, visina 3000mm.

STAR -300 N - Brzohodna vrata sa namotavanjem na osovinu sa potpuno providnom folijom u samonosećem čeličnom okviru. Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Pogodni su za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Maksimalno opterećenje vetra je 50 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa extrudiranim i eloxiranim aluminijumskim ukrućenjem . Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija i red prozora od 750mm na vratima. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podignu automatski. Brzina otvaranja i zatvaranja je 1,0 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik sa pneumatikom, u eksplozivno sigurne prostorije, sa nerđajućim čeličnim okvirom za prehrambenu industriju i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

      

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 5000mm, visina 5000mm.

PROBOJNA BRZOHODNA PVC VRATA: 

PAT 100AR - Brzohodna vrata sa namotavanjem na osovinu u samonosećem čeličnom okviru.
Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Maksimalno opterećenje vetra je 60 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa extrudiranim i eloxiranim aluminijumskim ukrućenjem . Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija i red prozora od 750mm na vratima. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podižu ručno. Brzina otvaranja i zatvaranja je 0,7 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik sa pneumatikom, u eksplozivno sigurne prostorije, sa nerđajućim čeličnim okvirom za prehrambenu industriju i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.


Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 4000mm, visina 5000mm.

REKORD-400 - Brzohodna vrata sa namotavanjem na osovinu u samonosećem čeličnom okviru po osnovnoj ceni u probojnoj varijanti sa samopodešavanjem.Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Isključivo za uptrebu u zatvorenom prostoru, bez velike promaje. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa ukrućenjima od čeličnih cevi. Izrađuju se u 19 boja. Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu, jedan par fotoćelija, i jedan kom. providni prozorski element. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podižu ručno. Brzina otvaranja i zatvaranja je 1,0 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik, i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

            

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 3000mm, visina 3000mm.

REKORD-600 - Brzohodna vrata sa namotavanjem na osovinu u samonosećem čeličnom okviru po osnovnoj ceni u probojnoj varijanti sa samopodešavanjem. Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Isključivo za uptrebu u zatvorenom prostoru, bez velike promaje. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa ukrućenjima od čeličnih cevi. Izrađuju se u 19 boja. Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu, jedan par fotoćelija, i jedan kom. providni prozorski element. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podižu ručno. Brzina otvaranja i zatvaranja je 1,0 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik, i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem.

            

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 3000mm, visina 3000mm.

STAR 250AR - Brzohodna vrata sa namotavanjem na osovinu u samonosećem čeličnom okviru. Oplate vođica su od pocinkovanog čeličnog lima i sa dvostrukim gumenim zaptivnim elementima. Pogodni su za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Maksimalno opterećenje vetra je 60 km/h. Materijal vrata je Class 2 tevira poliester folija sa extrudiranim i eloxiranim aluminijumskim ukrućenjem. Izrađuju se u 19 boja. Po osnovnoj ceni sadrže standardno upravljanje tasterom u čeličnom kućištu jedan par fotoćelija i red prozora od 750mm na vratima. Isporučuju se sa trofaznim motorom sa blokadom, prekidačem krajnjih položaja i termo prekidačem. U slučaju kvara ili nestanka stuje vrata se podignu automatski. Brzina otvaranja i zatvaranja je 1,0 m/s, sa IP55 zaštitom. Zadovoljavaju standarde E 89/392 i EN 13241-1 i imaju CE atest. Mogu se poručivati u izvedbi za hodnik sa pneumatikom, u eksplozivno sigurne prostorije, sa nerđajućim čeličnim okvirom za prehrambenu industriju i sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. I sa raznim dodatnim elementima: zaštita ivice, trepćuće svetlo. Mogu se pokretati tasterom sa spoljne ili unutrašnje strane,mikrotalasnim radarom i daljinskim upravljanjem. 

     

Maksimalne dimenzije ukojima se mogu poručivati: širina 4000mm, visina 5000mm.

BRZOHODNA PVC VRATA ZA HLADNJAČE:

STAR 250 ARTIC

   

AGROPHARMA 900