Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

INDUSTRIJSKA VRATA KLING

KLING Kft. je ovlašćeni predstavnik firme Raynor Garage Doors, koja je jedan od vodećih fabrika garažnih segmentnih vrata, a čiji proizvodi se ističu masivnom konstrukcijom i exkluzivnim izgledom. Pored toga ova fabrika je počela proizvodnju segmentnih garažnih vrata sa kratkim rokovima isporuke.

Prednosti segmentnih industrijskih vrata KLING

 • Zaštita od ukleštenja prstiju - odnosi se na spoljnu i unutrašnju površinu, kao i na pešačka vrata. Lamele su tako izvedene, da razmak između njih nikad ne prelazi 4mm. Žaniri i svi ostali delovi vrata zaštićeni su od prikleštenja prstiju.
 • Zaštita od iskakanja iz šine - zbog odgovarajuće izvedbe, točkići ne mogu ispasti iz šina.
 • Zaštita od pada- sistem kačenja opruge ima ugrađen element koji u slučaju loma opruge blokira osovinu. U slučaju liniskih opruga, gde se na svakoj strani nalaze duple opruge (opruga u opruzi), koje drže vrata, prilikom loma zaustavljaju se na putu do 30mm.
 • Zaštitne kočnice sa sečivom koje se zaglavljuje u vertikalnu šinu prilikom pucanja sajle i pritom zaustavljaju pad segmentnih industrijskih vrata i sprečavaju eventualne nezgode.
 • Čelična užad je projektovana sa stepenom sigurnosti šest.
 • Kod motorizovanih garažnih vrata: osigurane su veličine sile prilikom zatvaranja prema standardu EN-13241-1.
 
 


Dodatne prednosti u odnosu na vrata drugih proizvođača

 • Posedujemo sertifikat CE i ÉMI-TÜV
 • U mogućnosti smo, da vrata sa jedinstvenim, specijalnim merama (širina, visina), izvedbama (sa prozorom, sa pešačkim vratima, farbano u bilo kojoj boji po RAL-u) proizvodimo i isporučujemo u kratkom roku (čak i za 5 dana)
 • Garantujemo promptnu isporuku svih delova sa našeg skladišta (panel, sajle, žaniri, opruge)
 • Paneli garažnih vrata su debljine 42mm, bez termičkog mosta, izuzetnom termoizolacijom (K=0,4W/m2K).
 • Raspolažemo prodajnom i montažerskom mrežom na teritoriji cele države.


Proizvodi i roba, koju KLING doo uvozi, zadovoljavaju sve kontrolne aspekte!