Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Industrijska segmentna vrata


SEGMENTNA VRATA - KLING INDUSTRIJSKA VRATA KATALOG


SEGMENTNA INDUSTRIJSKA VRATA - KLING SERTIFIKATI

SLIKE SEGMENTNIH VRATA - KLING PRATITE NAS NA FACEBOOK-U

T-200 VRATA BEZ PEŠAČKIH VRATA SEGMENTNA VRATA, INDUSTRIJSKA GARAZNA SEGMENTNA VRATA

Su namenjena za industrjiske građevine i stambene zgrade. Zadovoljavajući sve zahteve kupca izrađuju se po najkraćim rokovima. Industrijska T-200 segmentna vrata je idealan izbor za svakog ko želi vrhunski kvalitet po niskim cenama. Industrijska vrata T-200 odgovaraju strogim zahtevima EN 13241-1 standarda, koji su potvrđeni u laboratorijama ÈMI i TÜV. Vrata T-200 su opremljena elementima za zaštitu u slučaju loma opruge i pada vrata. Proizvode se sa kratkim rokovima isporuke.

   Industrijska segmentna vrata T200      Industrijska segmentna vrata T200       Industrijska segmentna vrata T200      Industrijska vrata T200 KLING

Izbor tipova prozora:

- tip E pravougaonog oblika sa dva akrilna okna, sa belim ili crnim okvirom
- tip AA ovalnog oblika sa crnim okvirom dvoslojni, akrilni
- tip O okruglog oblika sa crnim okvirom dvoslojni, akrilni
- tip D pravougaonog oblika sa crnim okvirom dvoslojni, akrilni, veća dimenzija
- LUMINA segment sa aluminijumskim okvirom (vidi LUMINA segmentna vrata)

Dodatni elementi:

-element za ventilaciju sa plastičnim okvirom, spolja I iznutra fiksno ili spolja fiksno iznutra sa
zaključavanjem
-ugrađena pešačka vrata (vidi vrata T200 sa pešačkim vratima)

Pokretanje segmentnih vrata:

-ručno sa užetom u osnovnoj ceni
-lanac za pokretanje
-neposredni osovinski pogon (prisustvom čoveka) ili automatskim pokretanjem
-sa motorom za povlačenje

Tipovi okova po izboru:

-sa normalnim okovom tipa SL, torziona opruga smeštena iznad otvora
-okov tipa HL za visoku ugradnju sa torzionom oprugom smešteno iznad otvora I iznad horizontalnih vođica (u prostorijama gde je potreban slobodan proctor do plafona)
-okov tipa HL+K za visoku ugradnju sa torzionom oprugom iznad otvora smešteno na konzoli
-okov tipa LHR za nisku ugradnju sa torzionom oprugom smeštenim pozadi na horizontalnim vođicama (preporučuju se za niske prostorije)
-okov tipa T koje prate ugao plafona. Gore navedeni okovi takođe mogu biti u izvedbi sa praćenjem ugla plafona I mogu se kombinovati sa konzolnim tipom (preporučujemo u slučajevima kada to uslovi prostorije zahtevaju)
-okov tipa VL sa vertikalnim vođicama na čijim je vrhovima postavljena torziona opruga (preporučuju se za visoke prostorije)
-okov tipa VL+K sa vertikalnim vođicama sa torzionom oprugom iznad otvora smešteno na konzoli (preporučuju se za visoke prostorije)

 

T-200 VRATA SA PEŠAČKIM VRATIMA SEGMENTNA VRATA

Industrijsaka vrata T-200 se mogu kombinovati i sa pešačkim vratima sa normalnim i niskim pragom. Ugrađena pešačka vrata se obavezno otvaraju prema spoljnoj strani. 

   Industrijska segmentna vrata T200 sa pešaačkim vratima       Industrijska segmentna vrata T200 sa pešačkim vratima     Industrijska segmentna vrata T200 sa pešačkim vratima     Industrijska segmentna vrata T200 sa pešačkim vratima

Industrijsaka vrata T-200 sa pešačkim vratima sadrže sledeće:
-Okvir od šupljeg aluminijumskog profila plastificirano u C21 beloj boji
-Zaptivanje sa EPDM crnim gumenim elementom
-Brava sa DIN cilindrom, kvakom i 3 ključa
-Zatvarač vrata tipa KLING 83GLF sa kliznom polugom
-Rebro Omega za pojačanje na gornjoj i donjoj ivici
-Oznaku za upozorenje na povišeni prag
-Kontaktni senzor za pešačka vrata u slučaju motorizovanog pokretanja

 

SEGMENTNA VRATA