Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Okov i vođice

OKOV I VOĐICE ZA SEGMENTNA VRATA BEZ PANELA

Okov i vođice bez panela za garažna i industriska vrata. Komplet okova i vođica su pogodna za ugradnju raznih panela po izboru (drveni, aluminijumski, plastični itd..). Izbor odgovarajućeg okova se vrši na osnovu težine panela i uslova na mestu ugradnje.Okov i vođice za garažna vrata se mogu koristiti za panela debljine 35-45mm i do ukupne težine 160kg. Za težine preko 160kg korsti se okov i vođice za industriska vrata. Torzione opruge projektujemo prema stvarnoj težini panela. Komplet okov i vođice isporučujemo sa žanirima, nosačima točkića, satorzionom oprugom, elementom za zaštitu u slučaju loma opruge, sa točkićima, sa čeličnim užadima i ostalim elementima po želji. Za konkretne dimenzije i detaljnije informacije obratite se našoj firmi.

  Okovi i vodjice za garažna vrata bez panela                      okov i vodjice za garažna vrata bez panela                          okovi i vodjice za garažna vrata bez panela

Delovi i dopunski elementi:

Torziona opruga za garažna i industijska vrata
Čelična užad od fi 3 do 5mm
Veliki izbor delova za popravke i održavanje (točkići, žaniri, gornji-bočni i donji nosači točkića, doboši, sigurnosni dodaci, aluminijumski profili, gornji,donji i bočni zaptivač)