Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Garažna vrata - Classic


GARAŽNA VRATA - KLING KATALOG

INDUSTRIJSKA SEGMENTNA VRATA - KLING SERTIFIKATI


SLIKE SA TERENA - KLING PRATITE NAS NA FACEBOOK-U


ZATRAŽITE PONUDU ZA VAŠA GARAŽNA VRATA - KLINGGARAŽNA VRATA - QUADRA CLASSIC

garazna vrata KLING, Kvalitetna i pouzdana garažna vrata iz uvoza KLING DOO Novi Sad Quadra segmentna garazna vrata Quadra segmentna garazna vrata

GARAŽNA SEGMENTNA VRATA - QUADRA - KLING

Sa spoljne strane sa kasetama, unutrašnja strana horizontalno rebrasta segmentna vrata.

Panel se sastoji od dve čelične ljuske, spolja-iznutra hrapave površine, sa termoizolacijom od PU pene 42 mm debljine i sigurnošću protiv ukleštanja prstiju. garažna

Boja vrata u osnovnoj ceni je C21 bela (slična RAL9002 boji).

Po posebnoj ceni garažna vrata se mogu poručiti u 190 nijansi po RAL-ovoj skali.

Ova vrata preporučujemo za korišćenje u porodičnim kućama i u manjim stambenim zgradama.

Tri tipa vođice u osnovnoj ceni sa torzionom oprugom za uravnoteženje predviđeno za min. 15.000 otvaranja i sa gumenim zaptivnim elementima sa sve četiri strane. garažna

Vrata se izrađuju prema standardima evropske unije raspolažu sa CE sertifikatom, obezbeđenjem protiv pucanja opruge, priklještenja prstiju i bočnog obijanja.

Garažna vrata se mogu poručivati u 11 standardnih širina i 15 standardnih dužina po osnovnoj ceni, a van toga u svim dimenzijama po zahtevu uz doplatu za sečenje na meru. Rok isporuke je isti u oba slučaja.                                              

GARAŽNA VRATA - QUADRA ARBO CLASSIC

Garažna vrata u boji drveta. Uvozna garažna vrata sa folijom imitacije drvene površine  Quadra Arbo segmentna garažna vrataQuadra Arbo segmentna garazna vrata

GARAŽNA SEGMENTNA VRATA - QUADRA ARBO - KLING

Sa spoljne strane sa kasetama, sa folijom dezena zlatni hrast, unutrašnja strana horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata.

Panel se sastoji od dve čelične ljuske, spolja-iznutra hrapave površine, sa termoizolacijom od PU pene 42 mm debljine i sigurnošću protiv ukleštanja prstiju.

Vrata su spolja sa uv folijom dezena zlatnog hrasta a unutrašnja strana C 21 bele boje (slična RAL9002 boji). garažna

Tri tipa vođice u osnovnoj ceni sa torzionom oprugom za uravnoteženje predviđeno za min. 15.000 otvaranja i sa gumenim zaptivnim elementima sa sve četiri strane.

Vrata se izrađuju prema standardima evropske unije raspolažu sa CE sertifikatom, zaštitom protiv pucanja opruge, ukleštanja prstiju i bočnog obijanja. garažna vrata

Segmentna vrata se mogu poručivati u 11 standardnih širina i 15 standardnih dužina po osnovnoj ceni, a van toga u svim dimenzijama po zahtevu uz doplatu za sečenje na meru. Rok isporuke je isti u oba slučaja.

GARAŽNA VRATA - LINEA CLASSIC

Garažna segmentna vrata u beloj boji. Osnovna varijanta KLING garažnih vrata   Linea segmentna garazna vrataLinea segmentna garažna vatar

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA - LINEA - KLING

Sa spoljne i unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata.

Panel se sastoji od dve čelične ljuske, spolja-iznutra hrapave površine, sa termoizolacijom od PU pene 42 mm debljine i sigurnošću protiv ukleštanja prstiju.

Boja vrata u osnovnoj ceni je C21 bela (slična RAL9002 boji).

Po posebnoj ceni se može poručiti u 190 nijansi po RAL-ovoj skali. garažna

Ova garažna vrata preporučujemo za korišćenje u porodičnim kućama i u manjim stambenim zgradama.

Tri tipa vođice u osnovnoj ceni sa torzionom oprugom za uravnoteženje predviđeno za min. 15.000 otvaranja i sa gumenim zaptivnim elementima sa sve četiri strane.

Vrata se izrađuju prema standardima evropske unije raspolažu sa CE sertifikatom, obezbeđenjem protiv pucanja opruge, priklještenja prstiju i bočnog obijanja.

Vrata se mogu poručivati u 11 standardnih širina i 15 standardnih dužina po osnovnoj ceni, a van toga u svim dimenzijama po zahtevu uz doplatu za sečenje na meru. Rok isporuke je isti u oba slučaja.

GARAŽNA VRATA - LINEA ARBO CLASSIC

Linea arbo segmentna garažna vrata garažna vrata u boji drveta cena segmentna garazna vrata Linea Arbo

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA - LINEA ARBO- KLING

Spoljna strana sa folijom dezena drveta, sa spoljne i unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata.

Panel se sastoji od dve čelične ljuske, iznutra hrapave površine, sa termoizolacijom od PU pene 42 mm debljine i sigurnošću protiv ukleštanja prstiju.

Vrata su spolja sa uv folijom dezena drveta a unutrašnja strana C 21 bele boje (slična RAL9002 boji).

Tri tipa vođice u osnovnoj ceni sa torzionom oprugom za uravnoteženje predviđeno za min. 15.000 otvaranja i sa gumenim zaptivnim elementima sa sve četiri strane.

Vrata se izrađuju prema standardima evropske unije raspolažu sa CE sertifikatom, obezbeđenjem protiv pucanja opruge, ukleštanja prstiju i bočnog obijanja.

Vrata se mogu poručivati u 11 standardnih širina i 15 standardnih dužina po osnovnoj ceni, a van toga u svim dimenzijama po zahtevu uz doplatu za sečenje na meru. Rok isporuke je isti u oba slučaja.                                                      

GARAŽNA VRATA - LINEA CLASSIC SA PEŠAČKIM VRATIMA

Garazna vrata sa pešačkim vrataima i niskim pragom LINEA SA PEŠAČKIM VRATIMA hrapava površina sa obe straneLINEA SA PEŠAČKIM VRATIMA sa spoljne i unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA - LINEA SA PEŠAČKIM VRATIMA - KLING

Pešačka vrata se ugrađuju u garažna vrata iz sigurnosnih razloga sa otvaranjem na spoljnu stranu.

Otvaranje može biti levo i desno. Položaj pešačkih vrata se može menjati zavisno od širine panela.

Okvir pešačkih vrata se izrađuje od aluminijumskog profila plastificirano u raznim bojama po izboru sa gumenim zaptivanje EPDM crne boje. garažna

U posebnoj porudžbini sa DIN cilindričnom bravom sa 3 kom. ključa, i sa specijalnom uzanom kvakom.

Kod vrata sa ugrađenim pešačkim vratima donji i 4. panel su ojačani Omega profilom.

Širina pešačkih vrata je 800mm, a visina zavisi od ukupne visine garažnih vrata, visina praga je 180mm (moguće izvedbe niskog praga - 20mm).

Kada su garažna vrata motorizovana u pešačka vrata se ugrađuje senzor koji prekida rad motora u slučaj u, da su pešačka vrata otvorena.                                           

GARAŽNA VRATA - NATURA CLASSIC

Natura segmentna garažna vrata Natura segmentna garažna vrata NATURA sa spoljne strane glatke površine, sa unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata

GARAŽNA VRATA - NATURA CLASSIC - KLING

Sa spoljne strane glatke površine, sa unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata.

Panel se sastoji od dve čelične ljuske, spolj-iznutra hrapave površine, sa termoizolacijom od PU pene 42 mm debljine i sigurnošću protiv ukleštanja prstiju.

Boja vrata u osnovnoj ceni je C21 bela (slična RAL9002 boji). Po posebnoj ceni se može poručiti u 190 nijansi po RAL- ovoj skali.

Tri tipa vođice u osnovnoj ceni sa torzionom oprugom za uravnoteženje predviđeno za min. 15.000 otvaranja i sa gumenim zaptivnim elementima sa sve četiri strane. garazna

Garazna vrata se izrađuju prema standardima evropske unije raspolažu sa CE i TUV sertifikatom, obezbeđenjem protiv pucanja opruge, ukleštanja prstiju i bočnog obijanja. Vrata se mogu poručivati u 11 standardnih širina i 15 standardnih dužina po osnovnoj ceni, a van toga u svim dimenzijama po zahtevu uz doplatu za sečenje na meru. Rok isporuke je isti u oba slučaja.                                                       

GARAŽNA VRATA - NATURA CLASSIC SA PEŠAČKIM VRATIMA

garažna vrata Natura sa pešačkim vratimaNatura segmentna garažna vrataNATURA sa spoljne strane glatke površine, sa unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA - NATURA CLASSIC SA PEŠAČKIM - KLING

Pešačka vrata se ugrađuju iz sigurnosnih razloga ugrađuju se sa otvaranjem na spoljnu stranu. Otvaranje može biti levo i desno. Položaj pešačkih vrata se može menjati zavisno od širine panela. garazna

Okvir pešačkih vrata se izrađuje od aluminijumskog profila plastificirano u raznim bojama po izboru sa gumenim zaptivanje EPDM crne boje.

U posebnoj porudžbini sa DIN cilindričnom bravom sa 3 kom. ključa, i sa specialnom uzanom kvakom.

Kod garažnih vrata sa ugrađenim pešačkim vratima donji i 4. panel su ojačani Omega profilom. Širina pešačkih vrata je 800mm, a visina zavisi od ukupne visine garažnih vrata, visina praga je 180mm.

Kada su garažna vrata motorizovana u pešačka vrata se ugrađuje senzor koji prekida rad motora u slučaju, da su pešačka vrata otvorena.      

GARAŽNA VRATA - NATURA ARBO CLASSIC

Natura Arbo segmentna garažna vratasegmentna vrata NATURA ARBO sa spoljne strane glatke površine sa folijom dezena drveta garažna vrata NATURA ARBO sa spoljne strane glatke površine sa folijom dezena drveta, sa unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata

SEGMENTNA VRATA - NATURA ARBO CLASSIC - KLING

Sa spoljne strane glatke površine sa folijom dezena drveta, sa unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata.

Panel se sastoji od dve čelične ljuske, spolj-iznutra hrapave površine, sa termoizolacijom od PU pene 42 mm debljine i sigurnošću protiv ukleštanja prstiju. Vrata su spolja sa uv folijom dezena zlatnog hrasta a unutrašnja strana C 21 bele boje (slična RAL9002 boji).

Tri tipa vođice u osnovnoj ceni sa torzionom oprugom za uravnoteženje predviđeno za min. 15.000 uz doplatu i više otvaranja i sa gumenim zaptivnim elementima sa sve četiri strane.

Garazna vrata se izrađuju prema standardima evropske unije raspolažu sa CE sertifikatom, TUV sertifikatom, obezbeđenjem protiv pucanja opruge, ukleštanja prstiju i bočnog obijanja.

Vrata se mogu poručivati u 11 standardnih širina i 15 standardnih dužina po osnovnoj ceni, a van toga u svim dimenzijama po zahtevu uz doplatu za sečenje na meru. Rok isporuke je isti u oba slučaja.

GARAŽNA VRATA - NATURA ARBO CLASSIC SA PEŠAČKIM VRATIMA

Natura Arbo segmentna garažna vrata sa pešačkim vratima NATURA ARBO sa spoljne strane glatke površine sa folijom dezena drveta NATURA ARBO sa spoljne strane glatke površine sa folijom dezena drveta, sa unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata

GARAZNA VRATA - NATURA ARBO CLASSIC SA PEŠAČKIM- KLING

Pešačka vrata se ugrađuju iz sigurnosnih razloga sa otvaranjem na spoljnu stranu.

Otvaranje može biti levo i desno. Položaj pešačkih vrata se može menjati zavisno od širine panela.

Okvir pešačkih vrata se izrađuje od aluminijumskog profila plastificirano u RAL8028 boji sa gumenim zaptivanje EPDM crne boje.

U posebnoj porudžbini sa DIN cilindričnom bravom sa 3 kom. ključa, i sa specialnom uzanom kvakom. Kod vrata sa ugrađenim pešačkim vratima donji i 4. panel su ojačani Omega profilom.

Širina pešačkih vrata je 800mm, a visina zavisi od ukupne visine garažnih vrata, visina praga je 180mm. Kada su garažna vrata motorizovana u pešačka vrata se ugrađuje senzor koji prekida rad motora u slučaju, da su pešačka vrata otvorena.

                                                        

Tipovi okova po izboru:

 

Okov QF280  (330 mm) - STANDARDNO VOĐENJE

Sa jednostrukom horizontalnom šinom sa torzionom oprugom smešteno iznad otvora, za pokretanje ručno potreban prostor iznad otvora je 280mm, a sa motorom ili montiranom bravom zahteva prostor od 330mm.

za pokretanje ručno potreban prostor iznad otvora je 280mm, a sa motorom ili montiranom bravom zahteva prostor od 330mm. Standardno Sa jednostrukom horizontalnom šinom sa torzionom oprugom smešteno iznad otvora

Vođenje QF200  (200 mm) - SREDNJE VOĐENJE

Sa dvostrukom horizontalnom šinom, sa torzionom oprugom smešteno iznad otvora, sa ručnim pokretanjem ili motorom i bravom zahteva prostor 200mm iznad otvora.

Vođenje sa ručnim pokretanjem ili motorom i bravom zahteva prostor 200mm iznad otvora.  Sa dvostrukom horizontalnom šinom, sa torzionom oprugom smešteno iznad otvora

Vođenje QF70  (110 mm) - NISKO VOĐENJE

Sa dvostrukom horizontalnom šinom, sa torzionom oprugom smeštenom pozadi na krajevima horizontalne šine, u slučaju ručnog otvaranja bez brave potreban prostor iznad otvora je 70mm, a sa motorom i bravom 110mm

Nisko vođenje Sa dvostrukom horizontalnom šinom, sa torzionom oprugom smeštenom pozadi na krajevima horizontalne šine  Vođenje u slučaju ručnog otvaranja bez brave potreban prostor iznad otvora je 70mm, a sa motorom i bravom 110mm

 

Garazna vrata vrhunskog kvaliteta, garancija na segmentna garazna vrata za vreme i posle isteka garantnog roka.

popravka i servis garažnnih vrata KLING , popravka i servis segmentnih vrata KLING, Niska ugradnja garažnih i segmentnih vrata, vrata KLING za svaku garažu, od segmenata sa točkićima i šinama u kojima se kotrljaju. Evropski kvalitet, garancija za kvalitet.  Održavanje, popravka i servis za garažna i segmentna vrata