Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

GARAŽNA VRATA KLING

GARAZNA VRATA, SEGMENTNA VRATA, KLING  Novi Sad

Kakva moraju da budu dobra garažna vrata? GARAZNA VRATA , SEGMENTNA Lepa garazna vrata u svim bojama, za vasu garazu vrata po meri otvora za garazna vrata sa motorom ili segmentna vrata od segmenata, sa automatikom na daljinko uparavljanje za garazna vrata. Svi koji zale garazna vrata, kvalitetna, neka izaberu kling segmentna vrata i to je najbolji izbor i odabir segmentnih garaznih vrata.

Bilo da Vam segmentna garažna vrata obezbeđuju ulaz u prostorije Vašeg doma ili firme, potrebno je da budu maksimalno sigurna. Garažna vrata moraju biti napravljena od čvrstih i dugotrajnih materijala, da se garazna vrata jednostavno i brzo ugrađuju, da se garažnim vratima lako upravlja, i na kraju, ali ne manje bitno, da su garazna vrata estetski dopadljiva. Bezbednost  i komfor koji dobijate korišćenjem ovakvih garažna vrata, zlata je vredna.

Sve ove kvalitete dobijate kada odaberete vrata firme KLING.

 

KLING SRBIJA, Novi Sad, Suboticka 10         
U nasem asortimanu nalaze se sledeći proizvodi:
 

GARAŽNA VRATA KLING GARAZNA

ZAHTEV ZA PONDU GARAŽNIH SEGMENTNIH VRATA KLING

          Garažna vrata KLING segmentna vratau boji drveta sa folijom otpornom na uv zrake, ne bledi, garancija i kvalitet KLING Garažna vrata Industrijska vrata Automatika, Novi Sad, Subotička br 10

 

Slike nekih od ugrađenih proizvoda:

KLING EVO garažna vrata:

Spoljna strana sa folijom dezena drveta, sa spoljne i unutrašnje strane horizontalno rebrasta segmentna garažna vrata.

Panel se sastoji od dve čelične ljuske, iznutra hrapave površine, sa termoizolacijom od PU pene 40 mm debljine i sigurnošću protiv ukleštanja prstiju.

Garazna Vrata su spolja sa uv folijom dezena drveta a unutrašnja strana C 21 bele boje (slična RAL9002 boji).

   

  

  

       


KLING OPTIMA garažna vrata:


Garažna vrata sa segmentima sa jednom horizontalnom linijom na sredini panela. Paneli su termoizolovani ukupne debljine 40mm.

Moguća je ugradnja spoljne brave u slučaju kada ne želite motor za otvaranje. Brava se ugrađuje u fabrici, useca se u panele.

Moguće izvedbe u beloj boji ali i ANTRACIT po istoj ceni.

Maksimalna visina OPTIMA vrata 2460mm.

Mogućnost varijante imitacije drveta orah i hrast

 

 

 

 

   

 

KLING CLASSIC garažna vrata:

Garažna vrata sa segmentima sa horizontalnim linijama. Paneli su termoizolovani ukupne debljine 42mm.

Moguća je ugradnja spoljne brave u slučaju kada ne želite motor za otvaranje. Brava se ugrađuje u fabrici, useca se u panele.

Maksimalna visina vrata 3000mm (preko 3000mm visine segmentna vrata se smatraju industrijskim vratima)

Moguće izvedbe u beloj boji, sivoj boji i chocolate brown (braon boja)

Mogućnost pešačkih vrata (kvalitetna izvedba za frekventnu upotrebu), širine 800mm i 1000mm sa običnim ili niskim pragom.

  

     

     

  

 
  

 

 

 

NAGIBNA KIPUJUĆA VRATA GARAZNA

          Kipujuća ili nagibna vrata vrhunskog kvaliteta KLING novi sad, Subotička 10

Garažna vrata iz jednog dela bez termo izolacije estetskog izgleda sa jednostavnom montažom.

Kipujuća nagibna vrata preporučuju se za individualne objekte. Prilikom izrade ne koriste se postupci spajanja koji oštećuju površiu delova. Elementi vrata posle proizvodnje se toplo cinkuju što pruža 3 puta veću zaštitu u odnosu na galvanizaciju. Posle toga se nanosi tri sloja plastifikacije.

Nagibna vrata su snabdevena bravom koja zaključavaju u tri tačke sa cilindričnim umetkom zaštićenim od izbušivanja. Profilni elementi su ispunjeni poliuretanskom penom.

OKOVI I VOĐICE ZA SEGMENTNA GARAŽNA VRATA

         Okov i vožice za segmentna garazna i nagibna garažna vrata KLING. Opruge kočnice točkići šarke i svi rezervni delovi KLING Novi Sad, Subotička 10

Okov i vođice bez panela za garažna i industriska vrata. Komplet okova i vođica su pogodna za ugradnju raznih panela po izboru (drveni, aluminijumski, plastični itd..).

Izbor odgovarajućeg okova se vrši na osnovu težine panela i uslova na mestu ugradnje. Okov i vođice za garažna vrata se mogu koristiti za panela debljine 35-45mm i do ukupne težine 160kg.

Za težine preko 160kg korsti se okov i vođice za industriska vrata.