Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Rabati za distributere i montere CAME i KLING | AUTOMATSKA VRATA DOO

DISTRIBUTERIMA I DILERIMA:

  • RABATI NA SVE PROIVODE U ZAVISNOSTI OD KOLIČINE
 
 

KLING VELEPRODAJA

KLING Kft za inžinjering, proizvodnju i trgovinu se bavi proizvodnjom i prometom kapija, sistema kapija,garažna i portal vrata najrazličitijih tipova i namena, kako za industrijske tako i za rezidencijalne uslove.Filozofija našeg društva je da sa svim svojim duhovnim i materijalnim resursima nastoji, da na dugoj stazi bude pouzdan, stručno visoko osposobljen partner, kako za domaće tako i za strane poslovne partnere.
 
Značajni deo naše delatnosti čine prodaja i postavljanje kliznih i krilnih portal vrata, kao i automatika za njih. Skalu naših proizvoda dopunjuju rampe raznih dimenzija i izvedbi. Može se poručiti rampa sa lancem i do širine i do 16 metara, kao i parking čuvari sa daljinskim upravljanjem. Svaki sistem sa motrizovanim otvaranjem može se pokretati po izboru daljinskim upravljačem, magnetnom karticom i magnetnim ključem. Za montažu i popravku kapija mogu se odmah dobiti potrebni rezervni delovi, profesionalni točkovi, šine, okov, okretišta i ukrasi sa našeg skladišta. 

Pomoću naše prodajne mreže i mreže montera naši proizvodi i usluge dostupni su kupcima na celoj teritoriji države. Njihov rad potpomažu teritorijalni predstavnici
 
 
Linkovi: