Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

O nama

GALERIJU SLIKA MOŽETE VIDETI NA NAŠOJ FACEBOOK STRANICI
https://www.facebook.com/kling.rs           

KLING doo uvozi, trguje i servisira automatska garazna i industrijska segmentna vrata. Naša matična firma KLING Kft. se nalazi u budimpešti. O našem asortimanu proizvoda, kojom pokrivamo celu oblast ove struke (garažna vrata, industrijska vrata, automatike, okov za kapije i građevinarstvo, dizalice, merne instrumente, proizvode građevinske bravarije), a takođe i o našoj prodajnoj mreži, možete se informisati na našim stranicama internet sajta. U krugu našeg preduzeća raspolažemo velikim asortimanom robe na skladištu, sa vrlo povoljnim cenama.

Proizvodnja ovih vrata se odvija u halama površine 1400m2 prema sopstvenim projektnim programima u velikom rasponu dimenzija kratkim rokovima isporuke i u vrhunskom kvalitetu. Garažna vrata, i sva ostala segmentna termoizolovana vrata raznih namena mogu se poručivati u standardnim i unikatnim merama. U našoj ponudi mogu se naći trakaste industrijske zavese, brzohodna vrata, pretovarne rampe, parking barijere i sistemi za kontrolu prolaza. Proizvodimo industrijske i rezidencijalne klizne kapije i kovane ograde prema poručenoj meri. Projektujemo i izrađujemo automatizaciju segmentnih, rolo, harmonika i ostalih vrata prema svim industrijskim i rezidencijalnim uslovima. Nudimo motore za automatizaciju kliznih i krilnih kapija. 

Značajni deo naše delatnosti čine prodaja i postavljanje kliznih i krilnih portal vrata, kao i automatika za njih. Skalu naših proizvoda dopunjuju rampe raznih dimenzija i izvedbi. Može se poručiti rampa sa lancem i do širine i do 16 metara, kao i parking čuvari sa daljinskim upravljanjem. Svaki sistem sa motrizovanim otvaranjem može se pokretati po izboru daljinskim upravljačem, magnetnom karticom i magnetnim ključem. Za montažu i popravku kapija mogu se odmah dobiti potrebni rezervni delovi, profesionalni točkovi, šine, okov, okretišta i ukrasi sa našeg skladišta. 

Pomoću naše prodajne mreže i mreže montera naši proizvodi i usluge dostupni su kupcima na celoj teritoriji države. Njihov rad potpomažu teritorijalni predstavnici.
 
Politika kvaliteta preduzeća

KLING Kft za inžinjering, proizvodnju i trgovinu se bavi proizvodnjom i prometom kapija, sistema kapija,garažna i portal vrata najrazličitijih tipova i namena, kako za industrijske tako i za rezidencijalne uslove.Filozofija našeg društva je da sa svim svojim duhovnim i materijalnim resursima nastoji, da na dugoj stazi bude pouzdan, stručno visoko osposobljen partner, kako za domaće tako i za strane poslovne partnere.

Odlučujući faktor, u delovanju Kling Kft-a, je izvanredan kvalitet pruženih usluga i proizvoda kao i zadovoljstvo širokog kruga kupaca. Naša firma, svoj dinamički razvoj povećavanje udela na tržištu, sticanje i održavanja poverenja kupaca, nastoji ostvariti stalnim razvijanjem i osiguravanjem kvaliteta. Ovakav permanentan kvalitet nastoji osigurati uvođenjem i primenom standarda kvaliteta MSZ EN ISO 9001:2001.

Kling Kft. zahteva i očekuje od svojih dobaljača odnosno pod izvođača, da kvalitet njihovih proizvoda odnosno usluga bude na onom nivou koju naša firma smatra potrebnom.

Visok nivo kvaliteta postiže odgovarajućim timom stručnjaka, tehničkim uslovima, kvalitetnim snabdevanjem materijala i kvalitetnim uslugama. Svaki radnik našeg društva snosi odgovornost za kvalitet usluga koje vrši ili kvalitet proizvoda u čijoj proizvodnji učestvuje.

Kling Kft. Smatra neophodnim stalno usavršavanje kako svojih saradnika, tako i poslovnih partnera. Poručioce prima ukulturnim uslovima, daje im stručne savete, a proizvode ugrađuju kvalifikovane ekipe montažera. 
Rukovodioci Društva su odani svojim zadacima i upravljaju  Društvom prema utvrđenoj politici kvaliteta
 
Zašto odabrati garažna vrata Kling?

Predstavlja nas jedan naš istaknuti partner
(Zahvaljujemo se na ovaj način našem partneru, da na internet strani koja je dostupna svima, tako piše o nama i o našem asortimanu proizvoda!)
KLING Kft. Je ovlašćeni predstavnik firme Raynor Garage Doors, koja je jedan od vodećih fabrika garažnih vrata, a čiji proizvodi se ističu masivnom komstrukcijom i exkluzivnim izgledom. Pored toga ova fabrika je počela proizvodnju segmentnih garažnih vrata sa kratkim rokovima isporuke.

Tipovi:
Lamelna (segmentna) garažna vrata, zbog estetske izvedbe, dobre termoizolacije i lakog rukovanja, su veoma popularna.
Nagibna (kipujuća) garažna vrata imaju prednost tamo gde termoizolacija nije neophodna. Ova vrata su ekonomična i trajna rešenja.

Prednosti garažnih vrata Kling

 • Zaštita od ukleštenja prstiju - odnosi se na spoljnu i unutrašnju površinu, kao i na pešačka vrata. Lamele su tako izvedene, da razmak između njih nikad ne prelazi 4mm. Žaniri i svi ostali delovi vrata zaštićeni su od prikleštenja prstiju.
 • Zaštita od iskakanja iz šine - zbog odgovarajuće izvedbe, točkići ne mogu ispasti iz šina.
 • Zaštita od pada- sistem kačenja opruge ima ugrađen element koji u slučaju loma opruge blokira osovinu. U     slučaju liniskih opruga, gde se na svakoj strani nalaze duple opruge (opruga u opruzi), koje drže vrata, prilikom loma zaustavljaju se na putu do 30mm.
 • Čelične sajle su smeštene unutar opruga da bi se smanjila opasnost od povrede.
 • Čelična užad je projektovana sa stepenom sigurnosti šest.
 • Kod motorizovanih garažnih vrata: osigurane su veličine sile prilikom zatvaranja prema standardu EN-13241-1.

Dodatne prednosti u odnosu na vrata drugih proizvođača

 • Posedujemo sertifikat CE i ÉMI-TÜV
 • U mogućnosti smo, da vrata sa jedinstvenim, specijalnim merama (širina, visina), izvedbama (sa prozorom, sa pešačkim vratima, farbano u bilo kojoj boji po RAL-u) proizvodimo i isporučujemo u kratkom roku (čak i za 5 dana)
 • Garantujemo promptnu isporuku svih delova sa našeg skladišta (panel, sajle, žaniri, opruge)
 • Paneli garažnih vrata su debljine 42mm, bez termičkog mosta, izuzetnom termoizolacijom (K=0,4W/m2K).
 • Raspolažemo prodajnom i montažerskom mrežom na teritoriji cele države.

Proizvodi i roba, koju KLING doo uvozi, zadovoljavaju sve kontrolne aspekte!