Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Kovane kapije RAUSH N

Kovane kapije

Kovane kapije - Kovačka radionica "Raush N" porodična je firma koja se obradom metala i izradom proizvoda od kovanog gvožđa bavi već nekoliko decenija. Kovačka radionica "Raush N" nalazi se na obroncima Fruške gore, u Sremskoj Kamenici, u ulici Vojvode Mišića 5a i, kao takva, postoji od 1994. godine. Naša delatnost zasnovana je na tradicionalnoj izradi unikatnih proizvoda od kovanog gvožđa, a poseban akcenat dat je ručnoj obradi istih. O kvalitetu naših kovanih proizvoda svedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti, u zemlji i u inostranstvu. 

RAUSH N - Kovane kapije Novi Sad (Sremska Kamenica)

Kovane kapije ručno izradjujemo od kovanog gvozdja po unikatnim zahtevima klijenta. Kapije se izradjuju po merama širine i visine otvora. Mogu da se rade u kliznoj ili krilnoj izvedbi. Kovane kapije i ograde radimo po merama stubova, mozemo ih ugradjivati u otvore bilo kojih oblika, mozemo ih raditi u luku ili u obliku po potrebi i želji klijenta. 

Pored kovanih kapija i ograda, izradjujemo ručno od kovanog gvoždja i terase, stepeništa, rešetke, nadstrešnice, enterijer unutrašnji i spoljašnji.


kliknite na sliku za prelazak na RAUSH N website kovane kapije

Kovane kapije i ograde od kovanog gvoždja

Najlepše kovane kapije u novom sadu, beogradu, srbiji, regionu i šire. Kvalitetne ograde, ručno izradjivane u kovačkoj radionici - kovane