Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Hotel Rimski Novi Sad

Smeštaj u Novom Sadu

Ako želite vrhunski doživljaj, bilo poslovno ili privatno u Novom Sadu, idealno rešenje Vam je da obezbedite hotelski smeštaj... U blizini centra, autobuske stanice, sajma, shopping centara i mnogih drugih kulturno istoriskih znamenitosti grada, nalazi se šarmantan hotel, gde će Vam boravak i noćenje biti zaista udobni i po promotivnim cenama. Naravno tu je i veliki parking ispred i iza hotela koji je pod stalnim video nadzorom, garaža zatvorenog tipa za vaše vozilo. Opustite se od svakodnevnih briga i zaronite u Vašu ekskluzivnu oazu uživanja, dobrodošli u hotel garni Rimski.
smeštaj novi sad
U hotelu Rimski sobe i apartmani su moderno opremljeni, imaju klimu, podno grejanje, kablovsku televiziju, mini bar, sef, radni sto i telefon a korišćenje računara i interneta je gratis. Neće Vam biti problem ako nemate automobil, kada ste u Hotelu Rimski, sve Vam je blizu, sajam, Petrovaradinska tvrđava, centar, kao i reka Dunav. Velika pogodnost je takođe i mogućnost opredeljenja prema tome da li ste ili niste pušač, jer postoje sobe za pušače i sobe za nepušače, što je svakako prednost. smeštaj novi sad

Ukoliko organizujete konferenciju, seminar ili neko drugo događanje u Novom Sadu — hotel Rimski Novi Sad pravi je izbor za Vas!
smeštaj u novom sadu
Moderna klimatizovana multifunkcionalna sala u tihoj ulici, bogata dnevnim svetlom, obogaćena toplim prirodnim bojama, opremljena najsavremenijom audio i video opremom, pruža Vam razne mogućnosti, u zavisnosti od Vaših potreba i želja... Može da posluži kao idealan prostor kada je upitanju bilo kakva prezentacija, proslava dečijih rodjendana, matura, svadbi, krštenja..

KLIKNITE NA SLIKU ZA PRELAZAK NA SAJT HOTEL RIMSKI

Smeštaj u Novom Sadu blizu centra i autobuske i železničke stanice