Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

PRIJATELJI SAJTA KLING.RS

Kovane kapije i ograde RAUSH N

Kovačka radionica "Raush N" porodična je firma koja se obradom metala i izradom proizvoda od kovanog gvožđa (kovane kapije, ograde, stepenice, itd.) bavi već nekoliko decenija. Naša delatnost zasnovana je na tradicionalnoj izradi unikatnih proizvoda od kovanog gvožđa, a poseban akcenat dat je ručnoj obradi istih. 100% ručno izradjene kovane kapije od gvožđa unikatne po želji u svim dimenzijama. Kovane kapije i ograde Raush N

...... vidi detalje

BuToBu Business Centar

Baza firmi, vesti, prodavnica, rasprodaja, oglasi, katalozi, kuponi, berza rada, video, video, foto..... sve na jednom mestu BUTOBU ( business to business ) Centar... Postavite Vaš oglas, nađite ili ponudite posao, nađite kupone sa popustima i akcijama, pregledajte kataloge slike i proizvode firmi. Jedinstveno rešenje za online poslovanje sve na jednom mestu, sve na BUTOBU web centru.

...... vidi detalje

Hotel Garni Rimski

Hotel Rimski je smešten na samom ulasku u Novi Sad 1.5 km od centra grada, autobuske i železničke stanice, petrovaradinske tvrdjave kao i brojnih kulturnih i istoriskih znamenitosti. Hotel raspolaže sa 22 sobe i 5 luksuznih apartmana, kafe barom, restoranom i kongresnom salom kapaciteta 50 sedećih mesta. Hotelske sobe i apartmani u novom sadu poseduju sve neophodno za prijatan boravak. Gostima su na raspolaganju 24h room servis, uslužni računar, štampač, skener, fotokopir, telefon, faks.                  

...... vidi detalje

Kirby servis RIRA doo

Ovlašćeni Kirby servis sa tradicijom dugom 25 godina. Prodaja originalnih kirby delova i opreme. ( šamponi, četke, kese, itd...) Firma Rira posluje u kancelariji koja se nalazi u sklopu hotela, gde se prodaju kirby aparati za dubinsko čišćenje , kao i kompletna kirby oprema. Dakle, na jednom mestu se mogu kupiti delovi i kese za kirby, remenje, šamponi za pranje tepiha,osveživači i sve ostalo od čega će i Vaš dom ili kancelarija zasijati. A kako će da izgleda posle upotrebe ovih proizvoda, videćete na licu mesta, jer se prostorije i nameštaj hotela Rimski održavaju upravo ovim proizvodima. Tu se ujedno vrši servis i popravka kirby aparata.

...... vidi detalje

 

 

 

Izuzetno lepe i umetničke profesionalo i ručno izradjene kovane kapije od kovanog gvoždja. Puno zadovoljnih klijenata širom Srbije i Evrope. Kovane kapije se izradjuju ili izrađuju u kovačkoj radionici RAUSH N, Sremska Kamenica, Novi Sad i isporučuje se i ugradjuje u svim državama ex yu, kao i po evropi. Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Beč, Kovane kapije RAUSH N