Automatika i motori MOTORI ZA AUTOMATIZOVANJE KRILNIH I KLIZNIH KAPIJA OMOGUĆAVAJU MAKSIMUM MERA BEZBEDNOSTI I UDOBNOSTI, JER SE AUTOMATSKO OTVARANJE KAPIJA NASTAVLJA AUTOMATSKIM OTVARANJEM GARAŽE, ŠTO ZNAČI DA STE NA SIGURNOM.
Garažna vrata KLING JE SPECIJALIZOVANI UVOZNIK PROGRAMA QUADRA, LINEA  i ARBO. OVA VRATA SU IZUZETNO ČVRSTE KONSTRUKCIJE I ODLIČNE TOPLOTNE I ZVUČNE IZOLACIJE.UGRADNJA PEŠAČKIH VRATA I PROZORA, SPOLJNE DEBLOKADE I FOTOĆELIJA, ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE ZA FUNKCIONALNOST, ESTETIKU I BEZBEDNOST.
PARKING ČUVARI KAKO BISTE ZAŠTITILI PROSTOR OKO SVOG DOMA ILI POSLOVNOG OBJEKTA, A SEBI UŠTEDELI VREME TRAŽEĆI PARKING MESTO, UGRADNJA PARKING ČUVARA REŠIĆE VAS NEPRIJATNIH SITUACIJA.
VRATA ZA INDUSTRIJSKE SISTEME IDEALNA ZA HALE, MAGACINE, PROIZVODNE POGONE ITD. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA UŠTEDEĆE VREME RADNICIMA, DOK MEHANIČKA I ELEKTRONSKA ZAŠTITA SA FOTOĆELIJAMA, KOJE REGISTRUJU BLOKADU NA PUTANJI KRETANJA VRATA, ELIMINIŠE MOGUĆNOST POVREDE.
OKOVI ZA KLIZNA I KRILNA VRATA OKOVI ZA KAPIJE KOJE OVA FIRMA UVOZI OD RENOMIRANE KOMPANIJE ROLLING CENTER SU KVALITETNI I IZDRŽAVAJU PRITISAK, ŠTO ČINI DA SE KAPIJA OTVARA BEZ OTPORA, A LAKO OKRETANJE KRILA OBEZBEĐUJE KVALITETAN RAD, SIGURNOST I DUG VEK TRAJANJA MOTORA.
PRETOVARNI SISTEMI UGRADNJA PRETOVARNIH RAMPI SE SPROVODI NA RAZLIČITIM VRSTAMA MAGACINA, A DOBIJA SE POVEĆANJE EFIKASNOSTI I UŠTEDA VREMENA, KAO I BRIGA O RADNICIMA

Motori za industrijska vrata CAME

CBX

OSOVINSKI MOTOR ZA POKRETANJE INDUSTRIJSKIH SEGMENTNIH VRATA

Pogoni za osovine segmentnih vrata, sa direktnim ili lanac-lančanik prenosom, pogodni i za automatizovanje kliznih (sa gornjom šinom) i harmonika vrata.

Mogu se poručiti sa mehaničkim ili elektronskim prekidačem krajnjih položaja.

Veliki izbor dopuna za montiranje.

U osnovnoj izvedbi mogu se primeniti za vrata do 5,5m visine a sa dodatnim prenosom lanac-lančanik do 8,5m visine.

U slučaju nestanka struje može se deblokirati ručno sa unutrašnje strane, i u zavisnosti od tipa vrata se mogu pokretati ručno ili podizačem sa lancem.

Ugradnjom spoljne deblokade vrata se mogu otvoriti spolja.

TIPOVI:

CBX: motor od 230V/450W/60Nm sa koeficijentom rada 30%, mehaničkim prekidačem krajnjih položaja za osovinu sa nutom prečnika 25,4mm. Preporučeno upravljanje: ZC3, ZC3C, ZC5 sa kućištem.

CBXE: motor od 230V/450W/60Nm sa koeficijentom rada 30%, elektronskim prekidačem krajnjih položaja za osovinu sa nutom prečnika 25,4mm. Preporučeno upravljanje: ZCX10, ZCX10C.

CBXK: motor od 230V/750W/120Nm sa koeficijentom rada 50%, mehaničkim prekidačem krajnjih položaja za osovinu sa nutom prečnika 25,4mm. Preporučeno upravljanje: ZM3EC.

CBXEK: motor od 230V/750W/120Nm sa koeficijentom rada 50%, elektronskim prekidačem krajnjih položaja za osovinu sa nutom prečnika 25,4mm. Preporučeno upravljanje: ZM3EC.

CBXT: motor od 230-400V/780W/80Nm sa koeficijentom rada 50%, mehaničkim prekidačem krajnjih položaja za osovinu sa nutom prečnika 25,4mm. Preporučeno upravljanje: ZT6, ZT6C, ZT5, ZT5C.

CBXET: motor od 230-400V/780W/80Nm sa koeficijentom rada 50%, mehaničkim prekidačem krajnjih položaja za osovinu sa nutom prečnika 25,4mm. Preporučeno upravljanje: ZT5, ZT5C.

CBXE24: motor od 24V/240W/25Nm sa koeficijentom rada 30%, elektronskim prekidačem krajnjih položaja za osovinu sa nutom prečnika 25,4mm. Preporučeno upravljanje: ZL80, ZL80C.